Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120

выключэнне egr ducato 2.3 120cv 2007 год EDC16C39

Прывітанне ўсім,

я спрабаваў зрабіць выключэння рэцыркуляцыі з раз на гэтую ecu, але што-то мне не вярнуцца.
    Праграмнага забеспячэння (што, як правіла, на edc16c39, усталеўваныя на іншых транспартных сродках атрымалася ) знішчыла 4 panettoni але ў дыягназ клапан па-ранейшаму актыўнай.
    Ці можаце вы сказаць мне, дзе? памылка? Элементы кіравання скінутыя, яны правільныя?

Дзякуй

ducato 2300 mjt 120cv209_736-egroff.rar

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на гэтай edc16 не прымае ўласную.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    ugoboss тое, што вы кажаце, мне здаецца, зусім дакладна. Я зрабіў з c8, c32 і c39 з раз паспяхова...я заўседы пераправяраць файлы ў 2D і праверкі дыягназу (%адкрыцця клапана.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tinturia Visualizza Messaggio
    ugoboss тое, што вы кажаце, мне здаецца, зусім дакладна. Я зрабіў з c8, c32 і c39 з раз паспяхова...я заўседы пераправяраць файлы ў 2D і праверкі дыягназу (%адкрыцця клапана.
    Гэты Файл dell ducato 2.3 120cv EDC16C39 мае SW ўсе яго..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    што тычыцца карт па адрасах, 1CA93C, 1CA9A2, 1D0BD4, 1D1554, 1D1620, што Тытан вызначае, як абмежавальнік крутоўнага моманту-гэта на самай справе з лім-пара або, можа быць іншы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    што тычыцца карт па адрасах, 1CA93C, 1CA9A2, 1D0BD4, 1D1554, 1D1620, што Тытан вызначае, як абмежавальнік крутоўнага моманту-гэта на самай справе з лім-пара або, можа быць іншы?
    no problem Tinturia, аднак, як правіла, тыя элементы кіравання egr.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    хто-небудзь ведае, калі гэтыя карты адрасы на самай справе абмежавальнікі крутоўнага моманту?
    Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне Tinturia паспрабуйце dere адзін погляд на гэта абмеркаванне http://www.professionalchiptuning.ne...one+ducato+2.3 цюй? вы кажаце княства, 130 л. з, але можа быць рашэнне для t?, Fidofido размясціў файл no egr выкрэсліваць 4 крывыя, тыя 4 у вашым родным ecu я знайшоў 2, паспрабуйце выкрэсліваць тыя 2 і паглядзець, прыкладаю малюнак.
    З Павагай Сіска
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Дзякуй Сіска, я знайшоў два элемента кіравання, да якога вы звяртаецеся. У дадзены момант не магу зрабіць тэст, чаму? я не пі? фургон ў наяўнасці. Як толькі мне паведамляюць, пішу ў файл толькі тыя элементы кіравання вяртаюцца ў зыходнае стан і дам вам ведаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    я павінен папрасіць прабачэння перад ugoboss...я не прачытаў, што яго каментар быў, якія тычацца дадзенага ecu, у прыватнасці.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •