кароткія хлопцы вам трэба? зняць ecu есць xc90 2003, ці ведаеце вы, калі неабходна, ключ для таго, каб яе атрымаць? павінна быць edc16c31, што не ? правадной kline, дзякуй усім me7-removal-tool-800x800.jpg вось што я маю на ўвазе
кароткія хлопцы вам трэба? зняць ecu есць xc90 2003, ці ведаеце вы, калі неабходна, ключ для таго, каб яе атрымаць? павінна быць edc16c31, што не ? правадной kline, дзякуй усім me7-removal-tool-800x800.jpg вось што я маю на ўвазе
Адкрыць капот dx c'? скрынка вялікая, прыбярыце вечка, ўнутры вы знойдзеце ўсе, што..............
ок, пакуль іх няма я прыехаў? мой пытанне датычылася l так, каб яго можна было выдаліць, на youtube я знайшоў відэа, дзе вы выкарыстоўваеце ключ для сняданкаў, каб атрымаць і вярнуць на месца эбу, у вас зробленыя якія-небудзь? у вас есць пэўны вопыт у гэтай галіне? у ecu відэа, здаецца, не edc16 але, магчыма, сістэма здабычы ? той жа
але ў мяне есць xc90, але ecu робіць мод некалькі разоў, ніколі не павінен быў выкарыстоўваць спецыяльныя інструменты мае пяро мантуе edc15........
у спіс на kess, як xc90 я не edc15, то ў пытанні ? 2.5 163cv, ? як ваша?
У boot або адымаць flash законаў, экскурсійнае..........
ок, але як я магу зразумець, калі ? edc15 або 16? obd не змог зрабіць нічога, кіраўніцтвамі, мне кажуць, што падключыць сіні кабель звонку ўнутры на злучальнік для пракладкі кабеля па kline
Паштовы Hw ecu bosch нумар я вам скажу, што edc мантуе................
у 163cv можа быць як edc16, што edc16 але, будучы ў 2003 годзе да 99% і edc15,у гэтым выпадку, калі вы не kline правадной неабходна выкарыстоўваць схему падлучэння, які пастаўляецца з праграмістам, які вы выкарыстоўваеце для чытання.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
дзякуй за дапамогу, хлопцы, я трымаць вас у курсе і crecher? зрабіць нейкую справаздачу, для тых, хто можа? трэба