Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293

fiat stilo выключаецца і не стартуе і не пераходзіць у дыягназ

прывітанне ўсім,як назва гэтай fiat stilo 1.6 16v бензін 2002 года,выключаецца і не больш за, і не ўдаецца ўвайсці ў дыягностыку рухавіка калі не заводзіцца,нават калі вы не можаце ўвайсці ў дыягностыку, няма кодаў памылак.у той час як у abs ёсць дзве памылкі, адна і звязаныя ў сувязі абс ,і блок кіравання рухавіком.коды не памятаю, калі я магу іх заўтра*****unque ад адрамантаваць блок кіравання рухавіком.калі ласка, калі ў каго-небудзь ёсць фота або тлумачэння, каб адрамантаваць гэты блок або дзеянні кіраўніцтва?таксама цікава, калі ёсць, каб зрабіць апгрэйд працэсара. загадзя дзякуй усім, хто мне даюць адказы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я перад заменай блока кіравання праверце, калі харчаванне жа-гэта добра...

паспрабуйце праверыць, калі СЭМ ў капот гэта нармальна, ці есць якая-небудзь праблема траплення вады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    я гэтыя блокі я змянілася, але ўжо некалькі праблем кіруе прама перад блок засцерагальнікаў у пярэдняй, як сказаў калега раней

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне, дзякуй, што адказалі,а я мяняў пару,я ўпэўнены, што блок кіравання і маршрут .я, напрыклад, хацеў рамонтных працэдур, эбу, унутраны,калі ў каго-то ёсць трохі матэрыялу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    я паспрабаваў адкрыць яго, але я ніколі не знаходзіў, нічога не зламана , мне шкада, але я нічым не магу дапамагчы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    дзякуй, франк, за адказ ,я імкнуся, больш, чым іншы працэдуры ўнутранага рамонту, каб зразумець, як і зроблена, і паспрабаваць зразумець, як гэта працуе.зараз скажу не па тэме, гэта блок кіравання, год праблем таксама паскаральніка ,што не даюць газ, было б цікава паглядзець, як вырашыць.
    Мы кажам, што мы хацелі б ўмяшання спецыяліста па рамонце, і мы з двух інфармацыя і прымушае убачыць фрагменты для рамонту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    іншая справа, калі потым трэба некаторы абнаўленне працэсара.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    я трымаю курс, толькі калі ў вас вынікі, дай ведаць, мне, напрыклад, не бачыць датчык тэмпературы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне Франк на дадзены момант ніхто не выступіў наперад, каб даць асвятленне ,я спадзяюся, што хто-то ёсць, дайце адказы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    добры дзень, ніхто не можа даць якія-небудзь навіны?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •