Вынікі з 1 па 8 з 8
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27

Чытанне экскурсійнае блока кіравання Fiat stilo 1.9 jtd

Прывітанне ўсім я б хацеў чытаць блок вышэй на школе, але ў інструкцыі пеўнік не існуе , як гэта зрабіць, ці есць добрая душа онлайн, што я з двух прамых. ????дзякуй .....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    прывітанне, гэта добрае правіла, размяшчаць усе дадзеныя dell' аўто, тып рухавіка квт, і, калі магчыма, нават колькасць hw, што вы апынецеся на блок кіравання, хутчэй за ўсе, мы гаворым пра EDC15C7, лічыце, што ў вас есць 2 варыянты, залежыць ад магутнасці і абсталяванне першага і отпаяйте флэш-памяці і выкарыстоўваць адзін праграміст, другі отпаяйте яго 2ep і прачытаць ecu непасрэдна ў грэбень.......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Добры дзень, вы маеце рацыю, і 115 л. с. 2003 года , я, напрыклад, цяпер у маім распараджэнні ў мяне есць galletto v 54, і дзіма bdm і звязаныя schedini......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    20150916_185640.jpg h20150916_185640.jpgя прыклаў фота, блок з Целаў, спадзяюся, вы гл......
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    edc15c7 чытаць спакойна, усталяваны на ваш аўтамабіль tool, а калі ты толькі ecu памятаеце, што калі вы хочаце прачытаць і экскурсійнае трэба отпаяйте на 2ep, потым убачыў, што вы не можаце спампаваць прыкладання пошук у сеткі, pin out EDC17C7 FIAT ALFA LANCIA, і вы атрымаеце схему, каб прачытаць у школе таксама інструмент

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Паглядзіце на блок кіравання, які я прыйшоў, каб зрабіць трохі эксперыментаў відаць, што ў пачатку і да тых часоў, пакуль не нарадзіўся мой другі genita я не хачу, каб адышоў ад дома, каб зрабіць курс � ..... тады edc 17 c 7 не 15? Выбачайце, калі ты які цюкі, гледзячы на блок прыему і якая ваша eprom 2 ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Оттавио Visualizza Messaggio
    Паглядзіце на блок кіравання, які я прыйшоў, каб зрабіць трохі эксперыментаў відаць, што ў пачатку і да тых часоў, пакуль не нарадзіўся мой другі genita я не хачу, каб адышоў ад дома, каб зрабіць ход ������ ..... тады edc 17 c 7 не 15? Выбачайце, калі ты які цюкі, гледзячы на блок прыему і якая ваша eprom 2 ?
    Прабачце n'roses імгненне ў яго назва і ў першым вашым пасце гаворка ідзе пра Fiat stilo 1.9 jtd што цэнтральны зараз EDC17c7?
    ад фота і 100% EDC15C7
    затым, як я зразумеў, вы хочаце кланаваць ці будзе кадзіраваць ў вышэйпаказаныя ЭКЮ, а затым замяніць яго на аўтамабіль?
    вам патрэбен плэер Eprom або цэнтральнага гарачага паветра, каб чытаць ці замяніць прыведзенае вышэй Eprom..
    перайсці на ****** і ўставіць edc15c7 распиновка, і вы знойдзеце інфа ў ведры месцы eprom...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Але 17 не я напісаў l напісаў (ла) запал рухавікоў, верагодна, будзе няправільна. ...., а за інфармацыю дзякуй ..... я дам вам ведаць...... добрыя выходныя....

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •