-
абнаўленне kess - k-tag
Я бачыў вакол, што вы можаце абнавіць kess да версіі 2.06, але бачыў, што kess, што ktag працуюць з тым жа праграмным забеспячэннем, абнаўленне адным абнаўляецца, і іншае ці не?
Есць cortezze ісці ці не?
-
Вы на самай справе, калі удакладніце , будуць абноўленыя ўсе два
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
абнавіў толькі sw, але не fw, а затым тое, што вы робіце з 1.89 ты нават з 2.06 па-ранейшаму адзінае, што вы можаце? абнаўлення і ўстаўкі файлаў, віртуальнага чытання
-
дык вось, калі я абноўлены да версіі 2.06 не мае праблем, k-tag працуе аднолькава, але я не зразумеў што трэба зрабіць, каб абнавіць?
не трэба абнаўляць прашыўку?
-
Калі абнавіць не праблема, рэкамендуецца bsemore не падключыць онлайн-інструмент. У любым выпадку, калі вы 1.89 нічога не мяняе. Пратаколы актыўных сон у прашыўцы, што вядомы, можна нават пакласці праграмнага забеспячэння 2.08, што вы ўбачыце-й? пратаколы не бачныя..
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
у ktag 2.06 мае шмат пратаколаў няма, як edc16c39 ў bdm, а на 1.89 актыўныя, для kess а не c'? што-то ў пі? як mini r60 маецца на 2.06 і адсутнічае ў 1.89
-
Гэтая прашыўка не знаходзіцца дзе-небудзь?
трэба абнавіць як тое, што kess, што k-tag, правільна ці ? тое ж самае?
-
Або спасылка, каб спампаваць v1.89. Цяпер разгрузкі.у гэтыя дні паспрабую злучыцца з k-tag . Затым я дам вам ведаць
-
Я усталяваў 1.89
Але не злучаецца . Я не ведаю, што я раблю не так. Прыкладаю
У
Фота . [ATTACH=CONFIG]8820[/image.jpgimage.jpgTTACH]image.jpg
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
што ecu ?? сід светла-блакітнага колеру, якія вы бачыце, за што
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы