Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116

Меркаванне чытання пункту 70 л. с.

Прывітанне ўсім я хацеў бы спытаць вас, я чытаў певень v54 пункце II серыі эбу 55195817 mjd6jfhw01b sw 1065p350 спатрэбілася каля 1 гадзіны, каб прачытаць яго, і я даў файла 2.50 мб ен не даў мне ніякай памылкі ? нармальна, ці я няправільна драйвер ў прачытаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў riccardo59 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім я хацеў бы спытаць вас, я чытаў певень v54 пункце II серыі эбу 55195817 mjd6jfhw01b sw 1065p350 спатрэбілася каля 1 гадзіны, каб прачытаць яго, і я даў файла 2.50 мб ен не даў мне ніякай памылкі ? нармальна, ці я няправільна драйвер ў прачытаць
    Гатовы..
    і чытанне eeprom-mpc-flash, каб зрабіць гэта прыняць ай пі? вядома, sw, edit, трэба скарачаць..

Крок за крокам кіраўніцтва аб тым, як распакаваць файл і сціснуць ад 2,5 мб 2 мб 1 мб 512 кб mjd

Я не ведаю, калі ? у правільным раздзеле, і я заяўляю, што не вой, а толькі, каб быць пі? ясна, і загадаў я адправіў кіраўніцтва створана мною для распакавання і сціску файлаў mjd для выкарыстання певень у паслядоўны або mpps або bdm...

АДКРЫЙЦЕ SW TITANIUM,АБЯРЫЦЕ МЕНЮ " ІНСТРУМЕНТЫ"
    ПЕРАХОДАЎ,ВЫРАЗАЦЬ/УСТАВІЦЬ ФАЙЛ.
    ПРАГЛЯДАЦЬ ФАЙЛЫ (2,5MB,ПАСТАЎЦЕ ГАЛАЧКУ (ВЫЗНАЧАЕЦЦА КАРЫСТАЛЬНІКАМ) І ЎСТАЛЮЙЦЕ НАСТУПНЫЯ ЗНАЧЭННІ Ў ЗАЛЕЖНАСЦІ АД ТАГО, ШТО ВЫ ЖАДАЕЦЕ АТРЫМАЦЬ:

2MB (2,5MB
    ПАЧАТАК 080000 КАНЦЫ 27FFFF

1MB АД 2MB
    ПАЧАТАК 000000 КАНЦЫ 0FFFFF

512KB ПАКІНУТЫЯ 2,5MB
    ПАЧАТАК 000000 КАНЦЫ 07FFFF

ДЛЯ СЦІСКУ ФАЙЛАЎ АД 2,5МБ І ДЛЯ ТАГО, КАБ ПІСАЦЬ У ПАСЛЯДОЎНЫ ПЕВЕНЬ,ВЫКАНАЦЬ МЕНЮ ІНСТРУМЕНТЫ,ПЕРАХОДЫ,АБ'ЯДНОЎВАЕ 2FILE І ЎВАГА СПАЧАТКУ АБЯРЫЦЕ ФАЙЛ, З 512, А ЗАТЫМ 2MB.ECM СКАЖА' ФАЙЛ ЗАНАДТА ВЯЛІКІ, АЛЕ ПАЦВЕРДЗІЦЬ АДНОЛЬКАВА, І ВЫ АТРЫМАЕЦЕ ФАЙЛ З 2,5МБ

калі праблемы пошты файл, ручнік для рэзкі, я ж усе яшчэ не можаце загрузіць што-небудзь.. n'roses яшчэ р?..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    для мяне, што вы няправільна вылучыце чытанне, 70cv мае карты мікра-і ? каля 500 кб (у залежнасці ад з, што чытаеце))) а мы e2p па 4 кб, але атрымаць 2,5 мб мы не хочам, каб паўтарыць спробу і выбраць правільны аўтамабіль.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    для мяне, што вы няправільна вылучыце чытанне, 70cv мае карты мікра-і ? каля 500 кб (у залежнасці ад з, што чытаеце))) а мы e2p па 4 кб, але атрымаць 2,5 мб мы не хочам, каб паўтарыць спробу і выбраць правільны аўтамабіль.
    Ці гоша да прычыне..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    альбо табліцы 64kb заўседы на 70cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга