Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Абмеркаванне: Праблема bmw 320d 177cv.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300

Праблема bmw 320d 177cv.....

Прывітанне ўсім,
    я павінен зрабіць гэты аўтамабіль, Bmw 320d 177cv але, перш чым супаставіць, я хачу вырашыць гэтую сур'езную праблему, якая хоча гэты аўтамабіль......

У дыягназ я d? памылка "сеткі wakeup" кабель харчавання або кантакт 15, практычна пасылае ў блок аўтамабіля, а не частка пі? без папярэдняга паведамлення!
    зняцце блока кіравання чысціць раздымы, іх ўстаноўка і магіі аўтамабіль пачынаецца......? я не магу прымусіць сысці кліент, і кожны раз рабіць гэтую працэдуру, павінны былі заставацца на нагах, я хачу risolvergli у problama......

вы ніколі не чулі? там, вы ніколі не сутыкаліся? што гэта можа быць?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Некаторыя падрабязнасці-й? аб знойдзеных памылках дыягназ:

- кабель абуджэння (бартавы сеткі 12 гадзін) або din-15 (бартавы сеткі 11h) і арт. 4A03
    - электрасілкаванне бартавы сеткі cod. 4A66

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі ў вас есць сябар у bmw ? цяпер, што вы называеце.....
    іх, безумоўна, пра гэта даведаюцца што-то...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    клема 15 павінен быць вузел злучэння калі ласка, праверце джгуты правадоў.
    гаворкі, што цяга раздымы ? пойдуць ? нармальны пп ? магія......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне ? што кліент аднаго ў bmw есць...... але не робіць нічога больш? тое, што я раблю, у дадатак да spruzzargli p? змазкі на злучэння!
    Я наадварот хачу risolvergli праблема.....

Matd82, якая праводка парады, пачынаючы з, чаму? па мне ? праблема ўлады, якая часам прыходзіць, а часам-не, або, па крайняй меры, не з рамкі, неабходныя, як калі б быў абрыў правады або амаль.....

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    На некаторых bmw зрабілі прынадай для кабеля v? танчыць акумулятара на кузаў, але не памятаю, калі serie1 або serie3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    рухавік пацярпелых можа быць тое ж самае ... можа мець малюнак гэтага кабеля?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    фота не я, але павінен быць кабель масы, што v? ад акумулятара на кузаў, у любым выпадку ў мяне есць сябар, які працуе ў BMW я спрабую пачуць ад яго.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Чуў, што мой сябар на BMW, пытаецца мяне;: рамкі гарыць ці не?Калі загараецца, стартар круціцца і не заводзіцца ці не працуе?Ен скідае толькі выдергиванием відэльцы ecu або нават адлучыць акумулятар?У выпадку, калі вы resetti таксама выдергиванием батарэі кажа, што павінна хапіць адной riprogramazione(але, магчыма, у BMW ўжо? зрабіў?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне, тады :

карціна гарыць ці не? карціна асвятляе

Калі гарыць, стартар круціцца і не заводзіцца ці не працуе? электрарухавік не працуе

Скідаецца толькі вышморгванне відэльцы ecu ці нават вышморгванне батарэі? я не ведаю, я не спрабаваў адлучыць акумулятар

У выпадку, калі вы resetti таксама выдергиванием батарэі кажа, што павінна хапіць адной riprogramazione(але, магчыма, у BMW ўжо? зрабіў?) перапраграмавання ? было перароблена, як я ? сказалі, яны перанеслі ўсе, нават аўтаматычная скрынка перадач.....? па-ранейшаму есць праблемы!

дзякуй

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •