Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210

Чытанне Bosch ME 7.3H4 Hibrid (эбу Fiat Punto 1200 куб. см 16 клапанаў)

У мяне праблема прачытаць эбу Bosch ME 7.3H4 Hibrid (Fiat punto 1200 куб. см 16 клапанаў), так як, прытрымліваючыся інструкцыі інтэрфейсу чытання я чытаю "ВЫКЛЮЧЫЦЕ І зноў УКЛЮЧЫЦЕ ТОЛЬКІ ECU І ПРАЦЯГНУЦЬ, НАЦІСНУЎШЫ на кнопку OK".

Ад пін-код з блока кіравання я размясціў спасылкі
    + 12 Вольт = pin 51, 49, 33, 17, 18
    GND = Корпус ECU
    K-lineP pin 53

Тое, што я не разумею, як гэта зрабіць (які пін-код, які я павінен перапынку ў забеспячэнні) "выключыць і riaccedendere толькі ECU......." як паказана вышэй.
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    адвядзі ўсе 12 вольт! pinn boot
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Я з дапамогай спасылкі ў boot strap для чаго ? занадта складана адключыць іх усе, і 5, і затым зноў далучыць.Я чакаў толькі pin-код.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Тады злучае ўсе 5 у адным " кракадзіл " і прысяданні, толькі тое,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне маўра і вам будзе пі? легка прачытаць пад машыны ў бд, падлучыўшы толькі пін-код загрузкі... вы можаце па чарзе адключаць харчаванне, адлучыўшы толькі маса...
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Я не распараджэнні машына, па якой я магу выбраць адно з двух рашэнняў, адлучыць масу або пяць станоўчых звязаныя кракадзіл.......на самай справе..........
    Я імкнуся, і я дам вам ведаць.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    kline мяне, аказваецца, на pin 2, для "выключыце і зноў уключыце харчаванне ecu" зніміце масу з корпуса эбу, і вы на месцы.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Тым часам я зразумеў, "гронка" правадоў, пілатуемыя перамыкач (on/off); дакладна ? што-ы? проста я мог адлучыць адмоўны, але спасылкі мне спатрэбіцца ў будучыні.
    У адной з схем, што я знайшоў, пін-код 2, памылка ? пазнакі: з 53, але размяшчэнне ? правільнае і ? той, пін 2 раздыма B.
    Аднак, нягледзячы на спасылкі правільныя, я не магу чытаць эбу і нават зрабіць ID.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Мне здаецца дзіўным, што вы не можаце прачытаць, я зрабіў гэтыя няшмат часу таму для выдалення элемента зонда, аднак пін-код, які трэба падлучыць да станоўчым адносяцца:
    раз'ем
    PIN 18
    КАНТАКТНЫ 33
    КАНТАКТНЫ 49
    PIN-КОД 51
    K-LINE РАЗ'ЕМ ПАДПІСАНА "Ў" ЭТЫКЕТКАЙ
    PIN 2
    МАСА МАГУТНАСЦЬ КОРПУС ECU
    перад уключэннем сілкавання неабходна падключыць пін-код "20" B раз'ем супрацьлеглым баку этыкеткі маса, магутнасць
    пасля ўставіць харчавання і зрабіце ідэнтыфікацыі і чытання заканчэнні зачыніць харчавання вазьмі pin 20 2 rinserisci харчавання..
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Мне здаецца дзіўным, што вы не можаце прачытаць, я зрабіў гэтыя няшмат часу таму для выдалення элемента зонда, аднак пін-код, які трэба падлучыць да станоўчым адносяцца:
    раз'ем
    PIN 18
    КАНТАКТНЫ 33
    КАНТАКТНЫ 49
    PIN-КОД 51
    K-LINE РАЗ'ЕМ ПАДПІСАЛІ ?У? ЭТЫКЕТКАЙ
    PIN 2
    МАСА МАГУТНАСЦЬ КОРПУС ECU
    перад уключэннем сілкавання неабходна падключыць пін-код "20" B раз'ем супрацьлеглым баку этыкеткі маса, магутнасць
    пасля ўставіць харчавання і зрабіце ідэнтыфікацыі і чытання заканчэнні зачыніць харчавання вазьмі pin 20 2 rinserisci харчавання..
    Добры дзень, мне патрэбна інфармацыя. я спрабую чытаць упершыню Bosch ME 7.3H4 усталяваны на " брава " на 2009 год. я galleto V53 не афіцыйны. Пытанне ; але тое, што драйвер павінен выкарыстоўваць у boot mode я не ад тыпу ecu, але шэраг Flash-Й? тады, калі я правільна зразумеў, жоўты провад boot я павінен падлучыць яго на масу ? кабель, які я павінен выкарыстоўваць, добра, толькі праводка пеўнік, які змяшчае сіні провад. Можа быць, я павінен падлучыць прама з машыны ў бд і падлучыце жоўты провад boot mode. Booh ! Загадзя дзякуй, з Павагай

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •