прывітанне сябры, я павінен купіць праграму для скіду эбу падушак бяспекі..у прыватнасці autoliv....якой купіць...я б параіў carprog але варта трохі....што скажаце?? а то, як вы, - з carprog??
прывітанне сябры, я павінен купіць праграму для скіду эбу падушак бяспекі..у прыватнасці autoliv....якой купіць...я б параіў carprog але варта трохі....што скажаце?? а то, як вы, - з carprog??
хто-небудзь мне растлумачыць, каб добра альных магчымасцяў і пашырэнняў? для carprog?
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але з упа-xprog трэба отпаять, а я чытала, што carprog ж, што і праз паслядоўны порт правільны?
таму км падушка бяспекі і г.д..? трэба адмысловае праграмнае забеспячэнне ці есць усе неабходнае?
таму, ну, скажам, трэба мець carprog-й? xprog і upa
а TL866CS, як праграміст, як вы яго бачыце? павінна быць ****лло ў упа, але павінны зрабіць таксама 29f вельмі шмат прысутнічае ў ecu
глядзіце, я закахаўся ў гэты ultraprog, што нават арыгінальны поўны і год падпіскі варта не вельмі я раблю па-сапраўднаму падарунак, што тычыцца TL866CS не ведаю, не ведаю, што сказаць вам па-ранейшаму выкарыстоўваць доўгі час, так і упа, што xprog, што вілем, а gx4 больш за іншых 3-4 праграмістаў, і вы не заўседы што-небудзь