Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257

праблема дыягностыкі fiat punto

усім прывітанне rgazzi !!! я ў майстэрні буду пункце 1.2 8v з кантрольная лямпа air bag гарыць .. іду vare дыягназ з multiecuscan з ккл і чырвоны раз'ем і не прымушае мяне ўвайсці .. вы мне сказаць, калі б вы даведаліся, ці есць іншы спосаб, каб зрабіць дыягназ air bag? ці, калі вы павінны зрабіць некаторыя змены на ккл ? дзякуй усім !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    у вас, у выпадку кантакту пластыкавыя перарываецца?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    Я не думаю, камплект і новы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    засцерагальнікі? ? дзіўна, што не трапіла ў дыягназе, калі есць які-то разрыў

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    тады я растлумачу, як усе атрымалася !! даўно гэтая машына была адразу ж яшчэ ўдар, і падушкі былі ўспыхнуць усе 2 .. я адрамантаваў блок кіравання падушкі бяспекі ў пытанні, і машыну ен хадзіў да ad'яго . можа быць з-за centralia падушка бяспекі, што не робіць мяне патрапіць ? cmq. far? спробы з другога дыягназ, і мы з гэтым справіцца? ведаць .. дзякуй усім, хлопцы,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    вядома, што можа залежаць ад блока кіравання падушак бяспекі, але калі ен працуе, і аўтамабіль не зведаў ніякай іншай ўдар ? дзіўна, што вы парушылі

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    няма машына не адразу ўдар !! але ? вярнулася з няспраўнасці air bag і жоўты ў passegiero гарыць, праверыў засцерагальнікі і ўсе ок ! можа быць, што неабходна зрабіць выраўноўванне бескантактавымі ? дзякуй dariuccio

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    вы можаце паспрабаваць, але недахоп класічнай пункту ? боды кампутар, і калі церне добра блок кіравання падушкамі бяспекі ўзаемадзейнічае праз цела.
    калі ласка, праверце, ці есць разеткі-пад сядзення і пераканайцеся, што яны ў кантакт добра

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    усе, вырашана была маса, што я не рабіў мець зносіны з нпб дзякуй dariuccio

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    хлопцы, я ў адпаведнасці з гэтым на гэты пост, каб не ствараць новую,у мяне аналагічная праблема на punto evo маей цеткі, да якой, не атрымаўшы удараў яна гарыць індыкатар падушкі бяспекі і дае памылку блакавання паліва ў дысплеі прыборнай панэлі...ў дыягназ не кантактуе і улічваючы, што ен толькі 23.000 км, не думаю, што вы запісалі эбу...я не электрычная схема для кантролю харчавання,я праверыў усе засцерагальнікі і ўсе ок,хто-то мае схему электрычнага або здарылася падобная праблема?блок кіравання continental

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •