усім прывітанне
я хутка паклаў руку на інжэктар-помпа зроблена ў vw..., і я знайшоў яго даволі "прайграў" па параўнанні з commonrail, што да гэтага часу я ****llo "аматарскія"
вось карта залатых і mod golf 4 tdi 150cv G976-171 110kw з mpps v12
што скажаце? кідалі дакладна?
я вывучаў трохі,і вось мае першыя плады....я спадзяюся, яны не ачерби ahhahaha
заўседы на egr я хацеў бы зразумець, калі я добра дзейнічаў і на ўсю карту
ce нейкі момант яшчэ на турбо,таму што гольф мантуе 2052v і не 1749v арыгінальны...
чакаю
прывітанне bmw па мне карта rivedrei ў attimino так як вы закранулі занадта шмат рэчаў, і то, што патрабаваць яго межы да-то я не ведаю, калі вы бачылі гл вы змянілі карты дыму я rivredei такім чынам, калі вы хочаце пратэставаць адчувае, так...добрая праца
для карты дыму гаворым ўпырску parzializzato (без map1 2 ne boost x rpm), але толькі драйвер ўпырску parzializzato правільна?
у тое, што я павінен перагледзець? так што патрабую яшчэ і тое абмяжоўваю?
калі вы ідзяце глядзець запыт d дызель, што вы зрабілі пп ? адэкватнай, з яго абмежавальнікам, а затым, калі ecm т-100 " карты nn ? што трэба, каб дакрануцца да іх усе.....мала, але зроблена добра робіць больш....калі вы ніколі не прымалі ўдзел у працэсе тут admn ne арганізуюць тэст, каб убачыць....магчыма, некаторыя сумневы, то вазьмі
карту па запыце дызель (ўпырск parzializzato), што не ? адэкватнай? абмежавальнік пара павялічылася, а таксама....
ці вы маеце на ўвазе іншы абмежавальнік? або на карту педалі? я не разумею, які абмежавальнік вы маеце на ўвазе...
дызельнае паліва робіць запыт праз карту выкліку ўзбагачэння пры паскарэнні, калі вы паглядзіце, то абмежавальнік крутоўнага моманту nn ? скарэкціравана
я не ведаю, калі ведаеце, якія віды inizione але ўзбагачэння адпавядае запыту, і, адпаведна, трэба карэктаваць абмежавальнікі сказаў гэта ? як вы кажаце, узбагачэнне пры паскарэнні ? педаль....