Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293

Дублікат ключоў у цэлым

Прывітанне ўсім.хацеў спытаць, калі есць інструмент, або адаптары, каб кланаваць ключ, узяты пад знос.вядома цікава, калі ? можаце зрабіць гэта ва ўсіх брэндаў ,і ў pi? якія праграмы можна выкарыстоўваць,або, калі яны існуюць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    есць ключы riprogrammabili і не... не існуе інструмент, які робіць усе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прабачце, што сэнс,напрыклад, ключ fiat stilo, ламаецца транспондер,і аднаўлення ключа, знос, вядома, я павінен паставіць механічную частка старой,я магу чытаць з якой-то інструмент, чып ўнутры і здолець яе на ключ аднаўлення?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    добры дзень,гаворка ключоў, на мой погляд, і вельмі складаная, вы павінны інвеставаць лодка грошай,калі пачаць есць тыя, у міндалепадобных вочы? ты робіш мала!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    У мяне есць практычны прыклад ключ,я ключ адзін Lancia Delta у шляху,і ў мяне есць ключ, вялікая кропка ,у залежнасці ад вашага вопыту, вы можаце памяняць чып з кодам?.

Як я магу ўставіць ўкладанні фота?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    5
    У мяне такая ж праблема,я хацеў бы запраграмаваць другі ключ да маей opel corsa,я чытаў, што з дапамогай OP-COM гэта павінна быць магчыма, таму што гэта звязваецца з эбу,натуральна ? калі ласка, код, каб атрымаць доступ да па ,у маім выпадку гэта называецца CAR-PASS.

Чып ўстаўляецца ў ключ OPEL ? у PCF7931,у той час як у ключы CITROEN маей жонкі ? у PCF7936,вы ведаеце, скажыце мне, калі я мог бы запраграмаваць ключ CITROEN у эбу OPEL?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне ўсім, было цікава, не c'? нікога, хто мне можа даць савет? На пасаду ,? як уставіць ўкладанне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне ўсім ,як вы думаеце, калі абмен транспондер і рамонт, на іншы ўкладцы пульт дыстанцыйнага кіравання пу? працаваць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    24
    безумоўна, уключыце машыну, затым на пульце дыстанцыйнага кіравання залежыць ад маркі аўтамабіля. напрыклад, у fiat lancia і alfaromeo пульты ду, носьбіты маюць асобныя ад code ключ запальвання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне, то я змяніў дыстанцыйнага кіравання ? выкарыстоўваецца транспондер стары, але не працуе.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •