прывітанне я гэта daily ў майстэрні, якая мантуе MS6.3 якой я ў гай праінфармаваны аб тым, што трэба cambare ў flasch для таго, каб зняць абмежавальнік хуткасці на гэты аўтамабіль будзе вынік???штодня ў пытанні і 2800cc commonrail !!загадзя дзякуй!!
прывітанне я гэта daily ў майстэрні, якая мантуе MS6.3 якой я ў гай праінфармаваны аб тым, што трэба cambare ў flasch для таго, каб зняць абмежавальнік хуткасці на гэты аўтамабіль будзе вынік???штодня ў пытанні і 2800cc commonrail !!загадзя дзякуй!!
Што такое заяц? Трус Abarth
у мяне была такая ж праблема з daily 2.8 Ms6.3
нават калі праблема была ў "p"? pi? комплекс.
што хуткасць? прыходзіць ? мне спыніцца да 100 км/ч
вы проста 100-105!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
з гэтага паступлення 130,
а я не зразумеў яшчэ, дзе знаходзіцца абмежавальнік
У Ms6.3 абмежавальнік ? у E2p v? зроблена ў bdm!![]()
вы можаце размясціць, напрыклад, eeprom на врі і mod?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прабачце, eisman, але як ніколі не пішу іншага файла на флэш-я ? пераехаў у 130 ? я E2p я не кранутая, у мяне не было інфа пра гэта..
але чым адрозніваюцца гэтыя 2 файла?....
адрозненняў шмат (па маім меркаванні!!) і так як я не змог яго зняць, я пакінуў тое, ад 130
а гэтыя два файла, адзін абмежаваны 100 км/ч знайшоў qu? у форуме, а другі абмежаваны 130 км/ч