Прывітанне ўсім, сення я зрабіў свой першы defap на маім Брава 1.6mjet EDC16+c39, прывяду яго тут, каб іншыя маглі мець пасведчанне аперацыі і не толькі галаслоўныя словы, я зачыніў EGR, а затым апрацоўкі файла з раз і правільны біт засмечвання, у дыягностыцы усе ок, egr спыняецца і засмечвання 0%... я купіў каталізатар dpf выкарыстана (арыгінал я захаваў яго, вы ніколі не ведаеце).
шмат, каб зрабіць, перш чым продырявят DPF, пакінуўшы амаль усе, спраўны (з рызыкай, што засталіся на ей кавалкі вібрацыі), але я палічыў за лепшае цалкам апаражніць DPF пакідаючы толькі каталізатарам (трохі стомна, чаму? ўнутры нас сапраўды так шмат, што кераміка, што, каб зняць яе цалкам мне спатрэбілася 1 гадзіну, акрамя таго, я павінен быў абараніць маску, бачыў пыл, якая выйшла)
Я пераўсталюе ўсе, пакідаючы датчыкі і трубаправоды мацуюцца і запуску рухавіка, здаецца, усе ок, rumorosit? нармальна, толькі, што паляванне легкі fumatina, калі я ускоряю ход да ўпора ў фіксатар, fumatina, што на дарозе вы не заўважыце зусім, нават пацягнуўшы перадач, смярдзіць, 0, на дыягностыцы усе ок.
У пробе на дарозе ніякіх зменаў на малых абарачэннях (c'? усе, што пуста (лаг) turbo да 1600 абаротаў, што я спадзяваўся, зніклі ў частцы выдалення), але ў якасці кампенсацыі падачы харчавання ? pi? "гладкай" і цягне ооочень, лепш ўздоўж.
Цяпер нічога не застаецца, як паспрабаваць аўтамабіль і кантраляваць расход паліва.
ПЫТАННІ:
Колькі часу/км я павінен чакаць, перш чым сцвярджаць, што аперацыя будзе паспяховай? я павінен чакаць, індыкатар гарыць?
Неабходна зачыніць трубы ў рэцыркуляцыі з ліст? або проста пакідайце яго ў закрытым стане так?
У fumatina ? нармальны па вашаму вопыту? у fumatina робіць нават з арыгінальнай карце, затым выключаю, карта няправільная, fumatina б таксама прымальным бачыў, што разрад цяпер ? толькі з кэт і глушыцель, але атрымаць другую меркаванне не пашкодзіць.
Як я зарабіў у плане прадукцыйнасці? аўтамабіль, безумоўна, лепш, але не c'? у адрозненне ад прадукцыйнасці, як казалі, cio? ? мінімум, я чакаў больш.
І неабходна ўнесці змены ў карты з улікам не наяўнасць DPF? (без супастаўлення прадукцыйнасці, толькі мяккай адаптацыі)
Прывітанне!