Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    23

Справаздача BDM з ПЕВЕНЬ V2 клон

прывітанне,
    я хацеў бы падзяліцца маім першым вопытам рэзервовага капіявання ў bdm з Гала V2 клон (V51) і адпаведныя schedini.

Эбу ў пытанні ? адзін Marelli MJD+ у Meriva 1.3 cdti 75 л. (3124M149).

Я сабраў шмат інфармацыі на гэтым форуме і ад тых, хто прадаў мне певень, і cos? я прыступіў.

1) без харчавання певень, я да скрутак у паслядоўны пеўня, кантактны 5,6,23,50 +12v pin 1 GND. Зялены провад 88-Kline я не падключаецца (як я бачыў некаторыя фатаграфіі, якая адносіцца да ecu Marelli).
    2) я карыстаюся schedini ў камплекце пастаўкі Певень, да якіх я ўпершыню давялося прылітаваць раздымы пастаўляюцца. Павінны быць звараныя так, што freccine надрукаваныя на кожны раз'ем, супадаюць з адпаведнымі надрукаваныя на schedini. Гэта трэба для правільнай "sbroglio" кантактны ад пеўня да ecu.
    3) не маючы у schedini вясной, я "кінуў" пад пайку, з-тэлевізар з плоскім экранам, раздымы, 6+6 pin порт bdm ecu. Гэта чаму? я быў упэўнены, што не дзяўбуць, што з першага разу правільны ярлык schedino. З гэтымі раздымамі "тата" / "мама" я мог бы легка змяніць спасылку без прылітаваць і отпаяйте-й? раз (рызыка пашкоджання):
    4) каб прачытаць гэты Marelli мне ? было прапанавана (што, на мой погляд, не разумее ў кіраўніцтве gallo) ўстаўляць яго schedino CMD паміж Гала і schedino Marelli, а затым:
    ПЕВЕНЬ -------SCHEDINO CMD --------SCHEDINO MARELLI ECU -------
    5) зараз ідзяце шукалі PIN1 на ECU, як ад дакладных інструкцый па эксплуатацыі або пеўня. На маім ECU, 6+6 pin порт bdm, PIN1 ? даказана, што пі? удалечыні ад адтуліны вечка, а затым, гледзячы на ecu праз раз'ем ўверх, pin-код уверсе справа.
    6) павінен быць супраціў 0 ым, як ўручную (на вока тып эбу, калі ? MJD або MJD+, супраціў зняць ? па-іншаму)
    7) якім-то карыстальніка, што не памятаю, я супакоіў, сказаўшы, што я магу таксама памыляцца, падлучэнне pin-код чытання паміж schedino і порт bdm не здарылася б нічога (галоўнае, па яго словах, быў не памылюся, падлучэнне электрасілкавання і грэбень). Затым я паспрабаваў падлучыць:
    - шляхам параўнання на pin1 выходныя ад schedino Marelli (невялікая клавіш са стрэлкамі) з pin1 ecu ---> няма чытання
    - шляхам параўнання на pin1 выходныя ад schedino Marelli (невялікая клавіш са стрэлкамі) з pin12 ecu ---> такім чынам, GND del Gallo (pin5) адпавядае GND ecu (pin3) ---> чытанне ОК

Перад чытаннем, я зразумеў памылку... расчэсваць, я падлучаны да кантакту 50 не чырвоны кабель, але кабель аранжавы (не блытаць). Таксама гэта ecu мне даравалі... менш зла...

Я спадзяюся, вы зможаце зразумець, як я падключыў розных schedini на гэтай фатаграфіі.

Не ? сказаў, што з іншымі экю, што роўна... я спадзяюся, што гэты пост будзе карысным для тых, хто набліжаецца да чытання bdm ўпершыню.
    Файлы для чытання bdm поўны (мікра -, eeprom, колба, all) я іх загрузкі ў базу дадзеных форуму.
    Калі б я пісаў некалькі boiata, калі ласка, папраўце мяне!
    добры дзень!!!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Прыгожае апісанне, віншую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    прывітанне, калі ў вас есць спасылка для marelli 8DF ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў tecnoracing Visualizza Messaggio
    прывітанне, калі ў вас есць спасылка для marelli 8DF ?
    У marelli 8Df не робяць, BDM у гэтым выпадку ў j-tag, але калі вы выкарыстоўваеце певень з версіі роўныя або больш V53
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    У marelli 8Df не робяць, BDM у гэтым выпадку ў j-tag, але калі вы выкарыстоўваеце певень з версіі роўныя або больш V53

і калі ў вас гэтыя інтэрфейсы, якія працуюць у j-tag у вас таксама есць усе інструкцыі, каб зрабіць іх.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў desmoric Visualizza Messaggio
    прывітанне,
    я хацеў бы падзяліцца маім першым вопытам рэзервовага капіявання ў bdm з Гала V2 клон (V51) і адпаведныя schedini.

Эбу ў пытанні ? адзін Marelli MJD+ у Meriva 1.3 cdti 75 л. (3124M149).

Я сабраў шмат інфармацыі на гэтым форуме і ад тых, хто прадаў мне певень, і cos? я прыступіў.

1) без харчавання певень, я да скрутак у паслядоўны пеўня, кантактны 5,6,23,50 +12v pin 1 GND. Зялены провад 88-Kline я не падключаецца (як я бачыў некаторыя фатаграфіі, якая адносіцца да ecu Marelli).
    2) я карыстаюся schedini ў камплекце пастаўкі Певень, да якіх я ўпершыню давялося прылітаваць раздымы пастаўляюцца. Павінны быць звараныя так, што freccine надрукаваныя на кожны раз'ем, супадаюць з адпаведнымі надрукаваныя на schedini. Гэта трэба для правільнай "sbroglio" кантактны ад пеўня да ecu.
    3) не маючы у schedini вясной, я "кінуў" пад пайку, з-тэлевізар з плоскім экранам, раздымы, 6+6 pin порт bdm ecu. Гэта чаму? я быў упэўнены, што не дзяўбуць, што з першага разу правільны ярлык schedino. З гэтымі раздымамі "тата" / "мама" я мог бы легка змяніць спасылку без прылітаваць і отпаяйте-й? раз (рызыка пашкоджання):
    4) каб прачытаць гэты Marelli мне ? было прапанавана (што, на мой погляд, не разумее ў кіраўніцтве gallo) ўстаўляць яго schedino CMD паміж Гала і schedino Marelli, а затым:
    ПЕВЕНЬ -------SCHEDINO CMD --------SCHEDINO MARELLI ECU -------
    5) зараз ідзяце шукалі PIN1 на ECU, як ад дакладных інструкцый па эксплуатацыі або пеўня. На маім ECU, 6+6 pin порт bdm, PIN1 ? даказана, што пі? удалечыні ад адтуліны вечка, а затым, гледзячы на ecu праз раз'ем ўверх, pin-код уверсе справа.
    6) павінен быць супраціў 0 ым, як ўручную (на вока тып эбу, калі ? MJD або MJD+, супраціў зняць ? па-іншаму)
    7) якім-то карыстальніка, што не памятаю, я супакоіў, сказаўшы, што я магу таксама памыляцца, падлучэнне pin-код чытання паміж schedino і порт bdm не здарылася б нічога (галоўнае, па яго словах, быў не памылюся, падлучэнне электрасілкавання і грэбень). Затым я паспрабаваў падлучыць:
    - шляхам параўнання на pin1 выходныя ад schedino Marelli (невялікая клавіш са стрэлкамі) з pin1 ecu ---> няма чытання
    - шляхам параўнання на pin1 выходныя ад schedino Marelli (невялікая клавіш са стрэлкамі) з pin12 ecu ---> такім чынам, GND del Gallo (pin5) адпавядае GND ecu (pin3) ---> чытанне ОК

Перад чытаннем, я зразумеў памылку... расчэсваць, я падлучаны да кантакту 50 не чырвоны кабель, але кабель аранжавы (не блытаць). Таксама гэта ecu мне даравалі... менш зла...

Я спадзяюся, вы зможаце зразумець, як я падключыў розных schedini на гэтай фатаграфіі.

Не ? сказаў, што з іншымі экю, што роўна... я спадзяюся, што гэты пост будзе карысным для тых, хто набліжаецца да чытання bdm ўпершыню.
    Файлы для чытання bdm поўны (мікра -, eeprom, колба, all) я іх загрузкі ў базу дадзеных форуму.
    Калі б я пісаў некалькі boiata, калі ласка, папраўце мяне!
    добры дзень!!!!!!
    desmoric я проста Хачу параіць вам ўзяць патрэбны шаблон з schedini вясной.. праца спрашчаецца і нашмат больш? хутка, чыста, і, перш за ўсе, бяспечна..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    вы ўжо зрабілі з jtag усе ок, толькі што я павінен быў правады прылітаваць я думаў, што мяне планкі спружыны, як у старых версіях

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    У schedini вясной, калі не вялікім, рахунку-фактуры, пасля некалькі дзясяткаў разоў выкарыстання, не робяць больш? добры кантакт.
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    gi? факты я зменены ў schedino старых marelli зрабіў спасылкі, як у дакументацыі для 8df здаецца, што працуе добра, па крайняй меры, вы не прылітаваць провада

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    я таксама першы раз, калі я пайшоў з галавы, і я згарэў ecu

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы