хлопцы, як назва я хацеў рэкамендацыямі для такога роду ўмяшання.я прачытаў файл з kess, але я не ведаю, што рабіць далей.я ведаю, што вы павінны канвертаваць хто-небудзь ведае, як працуе сітуацыі?усім загадзя дзякуй
'
хлопцы, як назва я хацеў рэкамендацыямі для такога роду ўмяшання.я прачытаў файл з kess, але я не ведаю, што рабіць далей.я ведаю, што вы павінны канвертаваць хто-небудзь ведае, як працуе сітуацыі?усім загадзя дзякуй
'
Вам проста трэба будзе выкарыстоўваць рэдактар і змяніць карту![]()
Вядома, можна зрабіць усе проста, што вы ведаеце, што рабіць, у адваротным выпадку націсніце "p"? шкоду![]()
адкрыць файл з titanium , будучы, што ў вас есць, калі няма-вы можаце выкарыстоўваць тое, што вы аддаеце перавагу, калі вы шчасце, што ціта мае драйвера для вашага скутэра, вы ў парадку, калі няма nisba, вы павінны прызнаць, - карты толькі. а ў выпадку, калі знаходзіцеся карты, вы павінны ведаць, як змяніць. на гэты скутэр я б толькі трохі бензіну.
есць шмат іншых карт, на навобмацак, але ў выпадку, калі ваш перайсці ціха так. добрая праца.
а адказ вельмі правільны
бетер leav that some local tuner to do the job
больш, што падправіць бензін на тое, мотаролераў, вы можаце зрабіць трохі.
калі б я цябе, я думаю, да поўнай перадачы сур'езнае.
карту варта толькі ў выпадку, калі пакладзеце поўнай разрадкі.
добры дзень, нават рэтушаваць авансаў і падняць ледзь-ледзь і абмежавальнік абаротаў.вы можаце зрабіць.