усім прывітанне,я хацеў бы ведаць, калі вы можаце выключыць fap гэтага аўтамабіля з чытання obd з gallov53.
хто-небудзь будзе гатовы дапамагчы мне?
усім прывітанне,я хацеў бы ведаць, калі вы можаце выключыць fap гэтага аўтамабіля з чытання obd з gallov53.
хто-небудзь будзе гатовы дапамагчы мне?
вы можаце спакойна зрабіць
які soft працуе на гэтых ecu?дзякуй за адказ.
Рэч ідэальна падыходзіць сур'езна яе для BDM, але для OBDII есць розныя інтэрфейсы, што яны робяць.
З павагай
ужо прачытаны і запісаны тыя, ecu з gallov53,я проста хацеў даведацца, калі чытаць, што робіць певень у бд (што не ? поўны, як чытаць flhasc у bdm)есць усе адрасы, якія служаць для адключэння fap.
затым я хацеў бы ведаць, нават калі ecusafe2.0 ці раз яны добра працуюць на гэтых ecu.
дзякуй.
я я не зрабіў ні SID803a з FAP, мой аўтамабіль ? у Citroen C82.0HDI 120cv 5WS40615C-T SW9665100380 HW9661642180 і не прыносіць FAP.
Яго я чытаю з каня, v54, чаму? я не любіць яе, для BDM, але калі я лічу, чытанне, BDM поўны, бенс? я toccassi гэта зрабіць.
З павагай
Ecusafe і пасля не працуюць на гэтым ecu!
citroen jumpy 136cv96 61 64 21 80 966595588.rarад таго, што я ведаю, тыя ecu маюць два лічыльніка, адзін ідзе ў адпаведнасці з info, sens diff і пасля такога-то колькасці км.
ты мне скажы, l адрас дадзенага лічыльніка?