-
Alfa romeo Giulietta 1.6 mjet праблема дзенныя хадавыя агні
Прывітанне, хлопцы, я ? уваход у майстэрню з гэтай джульеты і праблемы з святлодыеднымі фарамі дзеннага святла. Праблема, я лічу, калі я пераходжу рамкі, святлодыеды маяк master пачынаюць міргаць, міргаюць некалькі секунд, а затым згасаюць і ўсе, што я бачу на дысплеі няспраўнасці дзенныя хадавыя агні.
Я зрабіў дыягностыку на бартавы кампутар, і я з гэтага кода, B100B зваротнай сувязі дзенныя хадавыя агні пярэднія.
Хто-небудзь з вас ? калі-небудзь падобная праблема?
дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
добры дзень , вы спрабавалі выраўноўванне кан-шыны???
-
сетка can ? усе выраўноўваецца
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
доказы таго, што ен staccarne адзін іншы ўключаецца??
-
калі зняцце slave таму той жа дэфект, я спрабаваў маяк, поўнае master, але дэфект застаецца
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
я кропка, я б сказаў, каб праверыць пункту масы !!! калі не памыляюся, гэтыя машыны маюць у меню body ўключэння і адключэння асвятлення ў дзенны час !!! робіце што-перайдзіце ў меню отстыковать блізкае святло, затым адлучыць мінусавую клемму акумулятара на 10 хвілін, націсніце ўключэнне і паглядзець, што адбудзецца ...
-
прывітанне, калі я не памыляюся, то там павінен быць блок кіравання дхо ў частку за фары, пераканайцеся ў тым, што і, што гэта нармальна, і правярае файлы, якія прыходзяць з іх, калі ўсе ў парадку з розных сегментаў, ? здарылася так, што яны скачуць.
-
праводка ок, я спрабаваў маяк " master " з эбу іншы джульета
-
дэфект ? застаўся той жа я, выйшаўшы з розуму
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні