Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, адрас на карце, каб выдаліць кантралеры клапан egr? дзякуй усім.
info; hw: 0281010338
sw: 1037363108
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, адрас на карце, каб выдаліць кантралеры клапан egr? дзякуй усім.
info; hw: 0281010338
sw: 1037363108
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-03-2013 ў 16:47
што вы можаце закрыць яго, нават фізічна
Вы свабодны?! але я прывеў машыны, чаму? кліент папрасіў мяне паглядзець у дыягностыцы КЛАПАНА сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог НЕ АКТЫЎНАЯ - НЕАКТЫЎНАЯ!
Калі не бачыць, для яго гэта клапан працуе ? не ? поўную працу! механік, яго ўпэўненасць, ен паклаў ліст, але, па яго словах, не хапае ведаў, таму што не зрабіў праграмаванне ў блок кіравання! ..
увогуле, персанаж ўстаноўлена! ..
ДЗЯКУЙ ..
запішыце гэты файл cks ўжо разлічваецца дайце ведаць
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
дзякуй..шмат.. вам абнавіць
калі вы выкарыстоўваеце ecm titaniu проста прынесці максімальнае значэнне ў табліцы "час ўпырску" і вы мацуюцца![]()
Прывітанне.*****і вы ўжо? сказаў, каб закрыць EGR на edc15, вы можаце пакласці або ліст, ці адлучыце раздым...увагу?...cos? але я сегнер? памылка сістэмы рэцыркуляцыі ог на дыягностыцы...
Каб пазбегнуць нас?, не добра прывесці ў "максімум" фаза ўпырску ў ECM...трэба прывесці да значэння 12740!
акрамя таго, c'? біт switchoff ў карту...я спрабаваў на маім (я не самы клапан фізічна)...і ? зніклі памылкі ў дыягназе...але я ? здарылася так, што пару раз я згасаў на машыне...назад той біт ori, і зачыняецца, запісы..няма problmea...
добры дзень, прашу, што адрас, па якім адрасе прынесці значэнне да 12740 (або па максімуме) і з тым, што выгляд адлюстравання (рухавік 16?)
які біт switchoff і як я павінен змяніць?
гэта Lybra 1.9 jtd 110cv 81Kw, я загрузіў файл у раздзеле банк дадзеных, a (hw/sw 338/118)
калі гэта тое, што вы адправілі ў месцы загрузкі, зоны ад 071e80 ў 07207e
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !