-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Праблема Lancia Phedra 2.0 Mjd 170Cv Bosch Edc16Cp39
Прывітанне ўсім, мой сябар, што я спрабую дапамагчы пасля таго, як ен падлучаны ў bdm праграміст bdm100 эбу Bosch edc16cp39 спачатку ажыццяўляецца чытанне поўнага flash мікра-і eeprom, а затым перамагла з мінімальным лікам поўную рэзервовую копію і пасля змяніла flash для выдаленне fap і клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог і gliel напісаў, але толькі пасля там рабілі? машына не заводзіцца-й? і не адчувае, нават стартар innescare...............Затым паспрабаваў яшчэ раз напісаць поўную рэзервовую копію на врі чытаў раней змены, але нічога агульнага нават пасля запісу не з'яўляюцца нават чуткі аб advanced для таго, каб пісаць ці чытаць па асобнасці файлы (flash-памяць eeprom-і мікра -.Пасля звязаны з fgtech V54 ў bdm адрозненне? у bdm 100 галасы ад усіх, як шмат у адрозненне ад будучы, аднак, іншы праграміст, але не ў той жа нават не пішу арыгінальны флэш і карэктуючы кантрольную суму аўтаматычна, але нічога не fare.........Цяпер кропка ? што ecu ен чытае і піша спакойна з fgtech v54 ў адрозненне ад цябе заўседы дазваляе на асобна пісаць адзінкавыя запісы, а з bdm 100 на advanced no і дазваляе толькі чытаць поўнага рэзервовага капіявання scriverlo.............Хто-небудзь з вас ведае мяне, дайце інфа аб гэтай праблеме? Я заўважыў? што ў параўнанні з bdm 100, galletto V54, як памер micro 512 mb, а bdm 100 516 кб, і гэта, можа быць, я разумею, ад высокай ce розніца, што праграмісты адрозніваюцца, таму, нават памеры некаторых файлаў, ложкі могуць змяніць мне пацвердзілі, што паміж bdm 100 і fgtech v54 для мікра ? нармальна, што яны маюць розныя памеры, хоць мала? Я прыкладаю у той жа час файлы ori ложка, перш чым пісаць з bdm 100.Чакаю адказаў і загадзя дзякуй тым, хто metter? у наяўнасці..........Поўнае рэзервовае капіраванне ложак ori bdm 100 lancia phedra 2.2 mjd 170cv bosch edc16cp39.rar
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я забыўся дадзеныя ecu ecu :
Bosch
EDC16CP39
1037386095
1037391764
------------------------------
Size: 2097152 = 0x200000
Cks = 0x1528CB75
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Выбачайце, вось тут чытанне поўнага рэзервовага капіявання ложак першапачаткова да зменыРэзервовае капіяванне першым чытанні bdm 100 ori.rar
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Хлопцы, ніхто ў гэтай рэзервовай копіі?
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума