Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99

EDC16c8 карты turbo і многае іншае.

Я хацеў бы спытаць люменаў на некаторых картах эбу EDC16c8, што я прыклаў у іншае абмеркаванне ( спадзяюся, не аб'яднаць бедстваў, паставіўшы тут спасылку http://www.professionalchiptuning.ne...gr-vt8287.html), дакладней, я хацеў бы спытаць, калі карту па адрасе 0F89E8 (пасля 3-карты turbo 0F82DA, 0F851E і 0F8762) ? карта абмежаванні ціску turbo ў залежнасці ад знешняга ціску(вышыні)? Я кажу гэта таму, што? на восі я бачу значэння ў дыяпазоне ад 630 да 1086, што я абсалютны пачатковец я інтэрпрэтую, як атмасферны ціск на розных вышынях, для? верагодна, што я памыляюся. Я не разумею? мае патрэбу? па карце відаць, што значэння заўседы 2400mbar па ўсей карце, у гэтым выпадку не хапае толькі біт кіравання?
    Другі карце, дзе цікава люмен ? той паштовы адрас, 0FB4A0, што я проста не магу зразумець, што менавіта. Дзякуй за любое тлумачэнне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    I am thinking the same, the boost limiter by atm pressure has little work from factory.
    The other map Inverse is Драйвер Хачу.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Thank you very much цэнтрам. Cos? у выпадку, калі вы хочаце пераадолець 2400 мбар ў папярэдніх карт turbo вы павінны змяніць гэта, інакш прыехаў бы затрымаўся на гэтым ****лло, ці не так? Калі ? cos? ? не было б лепш, каб змяніць, скажам, ад 980 мбар да 1086 ў табліцы, чаму? адрознівацца, што ****llo ціску, калі мы знаходзімся вельмі на вышыні, не маглі б прывесці ў больш абаротаў турбіны і, такім чынам, пад 980 мбар заставацца акцыі?
    А для чаго патрэбна Зваротная Driver wish? І звязана нейкім чынам на карту педаль? І што ўяўляюць сабой значэння, якія змяшчаюцца ў ім? Паглядзець на некаторыя моманты, 8192, чым многія іншыя карты складае 100%, але вось мне цікава, на што?
    Яшчэ раз дзякуй.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    ? акрамя таго, неабходна змяніць SVBL.

"Inverse Драйвер хачу" ? выкарыстоўваецца для кантролю хуткасці?.
    X=Nm, Y=rpm and %pedal.
    8192=100%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Дзякуй Biela. У SVBL ? байт як раз на наступны табліцу, якая пачынаецца ў 0F89E8?
    Я лічу, што табліцы, якія кантралююць зменнай геаметрыяй, гэтыя 5 0F6A02, 0F6C46, 0F6E8A, (што ўсе ? тры аднолькавых), 0F7112 і 0F7356, што, у сваю чаргу, з'яўляюцца ідэнтычнымі, паміж імі 2, а затым у рэальнасці? есць па 5 карт, але на практыцы 2, першая група з трох і апошніх 2, калі ? cos? мне цікава, ў якіх сітуацыях выкарыстоўваюцца першыя тры, а калі два іншых, таксама 6144 ? у памеры 75% ад 8192, але варта, аднак, разглядаць у якасці поўнага закрыцця лапатак зменнай геаметрыі, каб максімальна эфектыўна выкарыстоўваць выхлапныя газы? у той час як значэнне 2376, што ўяўляе сабой 29% - 8192 азначае, што мы знаходзімся на 29% адкрыцця агульная колькасць рэбраў, ці не c'? карэляцыя паміж гэтым значэннем і фактычнага адкрыцця?
    Вялікі дзякуй за вялікую дапамогу, якую яны мне.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    SVBL=F8BE8
    Some VNT maps можа быць for DPF.
    The higher values, the closer the лапаткі, and inversely.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Дзякуй Biela вы неацэнным крыніцай інфармацыі.
    Я хацеў спытаць, калі ? правільна гэта мае думкі, cio? калі вы маюць намер зрабіць рэдагаванне soft (я маю на ўвазе на карту паведамлена, і не падмануў), скажам, надаць аб'ем? дызельнага паліва да 80mm3 (кажу вам да гэтага справа? чаму? я ўбачыў, што карта часу ўпырску ў залежнасці ад ціску ў рампы 0F4DC2 ? вылічаецца да гэтай справы, у адваротным выпадку змены зрабіць будзе на шмат больш? карты) пу? быць дастаткова змяніць драйвер wish (0E14FE), абмежавальнік крутоўнага моманту (0E8E7E), абмежавальнікі дызель (0E924C), абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы вады (0E9188) і ў залежнасці ад тэмпературы паліва (0EBF1A), усе 3 карты turbo, нават калі яны з'яўляюцца ідэнтычнымі (0F82DA-0F851E-0F8762), карта turbo ў залежнасці ад атмасфернага ціску (0F89E8) і limitaore SVBL (гэтыя дзве апошнія змены, толькі калі вы хочаце, каб перавышаць 2400 мбар). Вядома, жадаючы зрабіць працу нашмат больш? заканчэння пу? змяніць кіраванне зменнай геаметрыі і многае іншае, але тое, што цікава, цяпер ? калі гэтыя карты абсалютна неабходнымі, ці я забыўся што-то. Акрамя таго, я хацеў бы спытаць, калі ? разумна павялічыць ліміт працы ў 2550 мбар для ціску турбіны GTA1749V або ? абмежаванне празмерным.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •