Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: bmw 320d 2005 год

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120

bmw 320d 2005 год

Добры дзень! у мяне праблема з гэтым аўтамабілем, кліент хацеў замяніць арыгінальныя лямпы ксенон з 6000к, то, відавочна, sicccome кольцаў не прыгожы жоўты колер хацеў замяніць лямпачкі з angel eyes з led, праблема з led ? што вы спальваеце, ? трэцяя пара, якую мы ставім, і яны згараюць.
    мы спрабавалі паставіць святлодыеды can bus з вонкавага супраціву лямпы key on міргаюць, і ў доўгатэрміновай перспектыве, то вы спальваеце.

каго-то была такая ж праблема?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    я, напрыклад, адзін мой кліент я ўсталяваў пару святлодыедаў з супрацівам у smd і не ўспыхнулі-й?. На працягу 6 месяцаў або каля таго, не маюць, так як праблемы ? вырабілі на святло...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    гэта дакладна, у сутнасці, гэтыя святлодыеды не вечныя, і я не разумею, што капуста стварае cos? шмат непрыемнасцяў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Для мяне ? матэрыял, які ? мала.., я ведаю, аднак, што ў сваю чаргу, калі яны знаходзяць некаторыя з супрацівамі якасці? вышэй. Вы павінны паспрабаваць іх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Не купляйце Святлодыеды адпаведных ІМХО, я іх устаноўлены на аўто, і я ніколі не скардзіўся на праблемы дрэннай працы, думаю, што мае Святлодыеды на BMW 118D доўжыліся не менш за 2 гады! Лямпы малюеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    імхо??? так, але я не кажу шэрагу 1, але ў 1 серыі 3, і святлодыеды, якія мы мантаваны гараць ўсе.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •