прывітанне ўсім
ласкава хто-то можа даць мне праблема на гэтай карце?
я хацеў бы ведаць, калі есць памылкі, або калі я магу ўмяшацца, на нейкі іншы параметр
Дзякуй
Прывітанне, па-мойму, можна пачынаць пі? у ніжняй частцы зоны рэдагавання розных карт, і вы таксама можаце папрасіць больш? у карты ўпырску, педаль і lim пара.
У любым выпадку, можаш паспрабаваць гэтую карту і ўбачыць, як яна ідзе на аўто.
даказана
я думаў, што яшчэ дрэнна
вы не адчуваеце імпульс, які вырабляе ўражанне
я зрабіў 330d але без акпп
з большай нагрузкі на абмежавальнікі крутоўнага моманту і 160 кропак p turbo атакуе вас на месцы.....
у тым, што тут, маючы акп і 255000 км я баюся, што вы некалькі лустачак турбіна...
Проста не злоўжыванне з абмежавальнікамі крутоўнага моманту і не павінна было адбыцца нічога, з акп, у любым выпадку вышэй я напісаў, што мог даць больш? і пі? ўніз. Паспрабуйце павялічыць яшчэ трохі, а затым riprovi. Толькі для тэсту, не страціць нічога, калі вам здаецца, што выходзіць занадта шмат, вы заўседы можаце вярнуцца назад.
прывітанне Сяргей,я бачыў карту вы выкарысталі адзін крок 2 10-15 за выключэннем ўзбагачэння паскарэнне іх 8-12 і ціску турба 130 кропак росту абмежавальнік крутоўнага моманту 15-18 перадач aut.
мне здаецца, ок, карту, улічваючы, што машына мае pi? 200000 км ты быў асцярожны.
fose я б паставіў 10-15 ўзбагачэння і намеку на ціск турбо-й?....cos? ціск ? 1.4,7 я, напэўна, пайшоў краніце 1.6