Добры дзень усе карыстальнікі форуму, убачыў, што я ў адпачынку і ў мяне есць трохі часу ****** каб прысвяціць сябе ўсе свой час я хацеў зрабіць карту для маей машыны мы гаворым grande punto 90 конскіх сіл. Я павінен сказаць, што на форуме я знайшоў шмат матэрыялу, і я вырашыў пачаць усе з нуля і зрабіць новую карту.
Перш чым адпраўляць карту я хацеў бы некаторыя парады, гледзячы на карты педалі, якая не што іншае, як карта запыту момант я заўважыў, што знойдзеныя значэння ў breackpoint больш? нізкія значэння знойдзены ў абмежавальнікі крутоўнага моманту, таму раблю выснову, што карту педаль і абмежаванай gi? у арыгінале і іх абмежавальнікі крутоўнага моманту ўстаноўлены ў pi? высокія правільна?
У мяне таксама есць адзін пытанне, на іншым форуме я чытаў, што карыстальнік мае перасадзіць ўсю карту педаль нават у негатыўны міф 90 hp і атрымаў выдатныя вынікі, вы думаеце, вы можаце? зрабіць змены, як правіла, каб атрымаць педаль-й? рэагаваць?
цікава, гэта чаму? я прынесла міф аб залатых 90 cv і gi? арыгінальныя і pi? пругкай і гнуткай вялікую кропку.
загадзя дзякуй прыкладаю пост врі http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1345624219
што тычыцца педалі, вы можаце зрабіць і ў якасці ўжо ў вас есьць іншы адказ, то змяніць яго ў далейшым у залежнасці ад таго, як вам падабаецца адказваць на педаль, і, адпаведна, машына ўжо тут, на добрае месца,потым трэба змяніць астатнія,але кожная карта кіравання мае сваю логіку
які сэнс будзе,відаць, што хоча даведацца, як атрымаць толькі? больш канструктыўным, што яго асобу і месца, каб зразумець, дзе памыляецеся, і каб яго правільна зрабіць........відавочна, што гэта ? мае асабістае меркаванне
Я думаю, есць некаторая праблема ў тым, як вы захавалі файл. Чаму? арыгінал ? ад 1 Мб і мод 2 Мб. Упэўнены, што выкарыстоўваецца файл ori вышэй размясціў?