Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73

Як усталяваць інтэрвал абслугоўвання з MultiEcuScan?

хлопцы, прабачце, але з МНС можна? змяніць і ўсталяваць прабег, каб зрабіць абслугоўванне на машыне? Мне ? значэнне кожнага 30000km, я ўбачыў, што МНС робіць скід у той момант, у якім я рэзка, але калі б я хацеў ўсталяваць яго, напрыклад, кожныя 15000km, вы можаце? рабіць?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    я спрабаваў з версіі 1.3 праграмнае забеспячэнне, у тэорыі паглядзець, што вы можаце ўвесці значэнне, але на практыцы не ўдаецца ўвесці лічбы ў поле..
    таксама як і тэрмін у днях будзем паглядзець, што вы можаце ўсталяваць але полі не прымае значэнне..

паспрабуйце з апошняй выпушчанай версіі: 1.4,..

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    але які голас, я павінен паспрабаваць ўвесці прабег (15000km)?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    вы можаце зрабіць, вы можаце вырашаць, як інтэрвал ў днях, што ў kmetri ? важна, каб мець іх, sw зарэгістраваны, то вы нічога не робіце. x адносна версіі 1.3 або іншы пп ? версія sw але інтэрфейс elm..ўвагу, што калі вы ўсталюеце дату інтэрвалу праведзена, вы павінны ўвесці яго з метадам амерыканскага cio? дзень, месяц і год.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    вы ў мяне 1.4, зарэгістраванай. Але я павінен паказаць дату, што прабег?

хлопцы, вы тут?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-05-2013 ў 23:54

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    ды ды вось я!!!

Я з версіяй праграмнага Забеспячэння 1.3 студзеня 2013 года не мог, у траўні ? выхад 1.4 і як раз у мяне момант з гэтым справіцца? доказаў..

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ок, дайце мне ведаць, проста зрабіце тэст cos? давайце паглядзім, калі ? можна.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Толькі што спрабаваў..

Тады ? магчыма і працуе: перайдзіце ў блок кіравання "індыкацыя дапамога" і абярыце іншую кнопку "перабудовы"..

Цяпер вы можаце ўсталяваць некалькі рэчаў: адлегласць паміж абслугоўвання ў дні і км, колькасць service можа, дзень апошні пакет, і г.д...
    Звярнуцца? прыміце змены павінны? зрабіць reset service. Я растлумачу, вы не можаце сказаць, што інтэрвал паміж адным і іншым праходзіць у 15000km і думаць, што аўтаматычна эбу адпавядаць аб'ему нататкі астатнія, але вы павінны ўнесці менавіта скід, што знаходзіцеся як апошні элемент спісу.

Адзінае, што не працуе ? змяненне дзен, якія засталіся пасля скарачэння, чаму? я, кажа, аперацыя не ўдалася. Нават у гэтым выпадку? вы можаце ўсталяваць абмежаванне temporare напрыклад, 450 дзен, і на момант скіду прымае, што значэнне..

Я спадзяюся, што ты даў нейкі савет, можна паспрабаваць, нават ты і то дайце нам ведаць.. добрыя тэсты!!!

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ок, вельмі далікатны, толькі што ты мне напісаў, што, перш чым ўсталяваць прабег (15000km) я павінен зрабіць reset, што я, як апошні элемент. Вось як апошні пункт вы маеце на ўвазе: "ануляванне звестак абслугоўванне-замена Алею" (апошні пункт), або "абнуленне адлегласць да наступнага" (перадапошні пункт)?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Я зразумеў..
    Спачатку трэба ўсталяваць новыя значэння (дні і кіламетры паміж service і многае іншае), якія вы жадаеце, якія ўсталеўваюцца, калі пойдзеш рабіць скід.
    Зрабіў налады (вы можаце праверыць, прачытаўшы параметры, якія будуць вынятыя), перайдзіце на абнуленне service.
    Для вас тады ? перадапошні пункт, чаму? я спрабаваў на ідэі, а затым яны памяняліся месцамі апошнія два.
    Ваш апошні ? лічыльнік нумары пакета, які ідзе ў пераліку на кожны сэрвіс фінч? дасягае 0, як правіла, пачынаецца з 10.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •