Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206

Mazda 2.0 Дызель 2007 Праблема DPF

Добры дзень,
    у мяне есць праблема, ад рашэння пра DPF.
    Лямпа аўтаматычна ўключаецца і адключаецца.
    Затым, як звычайна, праблема будзе ў абмен dell алею, і l?скід Сажевый Фільтра і масла .
    Я таксама зрабіў рэгенерацыі, і я павінен сказаць, што ? усе ішло добра.
    Але, нават змяняючы алей, праведзеная рэгенерацыя прымусовы, l?скід памылак, пасля выбіраеце аўтамабіль, рана ці позна там гарыць і пераходзіць у recovery.
    У дыягназе, мне здаецца, прабачце, але я павінен паспрабаваць перакласці з нямецкай all беларуская, але лічбы на міжнародным узроўні:

P242F-Усе? Асадкі для Дызельных рухавікоў, якая распыляецца (лічыльнік 1)
    - Спарадычны
    P2458 - Працягласць рэгенерацыі фільтра дызельнага паліва
    - Спарадычны

Калі я раблю адтуліны ў фільтр цвердых часціц?
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    у вас фільтр засорен, калі вы робіце адтуліны для цвердых часціц, то трэба сказаць, што нават у ecu рухавіка, што ў вас есць факты заднім лікам, тады вам кажа інакш, чым цяпер, нізкі efffecinza пасткі часціц
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Дзякуй.Але я падарваны з паветра і ўсе ******.Таксама, чаму? я зноўку pi? разоў.І толькі першы раз зрабіў дым.І іншы раз нічога.І вы ? спыніўся пасля таго, ні хвіліны не даваць памылкі.L памылка сыходзіць пасля.Ок.З адтулінай пакідаю стаяць.Потым я заўважыў, што фільтр і cat, і разам. Гэта каштуе шмат грошай, змяніць яго.Cos іншым пу? быць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў raffaell0 Visualizza Messaggio
    Дзякуй.Але я падарваны з паветра і ўсе ******.Таксама, чаму? я зноўку pi? разоў.І толькі першы раз зрабіў дым.І іншы раз нічога.І вы ? спыніўся пасля таго, ні хвіліны не даваць памылкі.L памылка сыходзіць пасля.Ок.З адтулінай пакідаю стаяць.Потым я заўважыў, што фільтр і cat, і разам. Гэта каштуе шмат грошай, змяніць яго.Cos іншым пу? быць?
    Калі ласка, праверце шлангі, якія ад датчыка ціску ў адсеку з FAP шмат разоў ламаюцца, і таксама правярае, s? знаходзіцеся вады ўнутры..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Cinqueturbo, нават тыя, якія былі правераны. Ўстала на мост, здаецца, усе нармальна.Усе ******і даволі чыста.
    Калі яны разбітыя датчыкі? І cio? якія імітуюць, што посуду няма, і за гэта мне паказвае?памылка dpf? Я паўтараю, што ****llo dell алею ў рухавіку ? нармальна, а ? змянілася два дні таму. Чаму? таксама ў адпаведнасці з ****llo dell алею, калі занадта высокая, рэагуе аднолькава.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    добры дзень, калі ласка, праверце, калі ваш дыягназ мае элемент кампенсацыі масы попелу, калі c? паспрабуйце прывесці яе да 0

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    з delphi порт працуе ў нуль(скід алею, паветра, што я ведаю ўсе да нуля. І згасае індыкатар як рухавік, што PDF, але рана ці позна rincomincia у будучыні такім чынам: першы застаецца і пасля таго, як вы едзеце пачнеце рабіць ўключыць і выключыць. Я дзейнічаў, нават з ручной сістэмай з гняздом, mazda і кабель масы.
    Гэтая mazda ecu можна? чытаць праз OBD(galletto1 або 2)? ? na denso, калі я не памыляюся. Калі не ? вельмі рызыкоўны манеўр, я магу паспрабаваць зрабіць DPF-off? Вы павінны таксама выдаліць памылкі dtc?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    прывітанне выдалення dpf ? праблема на гэтых ecu, ен робіць без праблем!!!!! залежыць ад інструментаў, якія вы, як пеўнік, што kess працуюць добра ў чытанні і scrttura файла бд. Зша, што на гэтых ecu працуе добра, і вы па крайняй меры 4 адтуліны, выкарыстаючы свердзел 10мм
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Ок, вы терр? у курсе.Дзякуй

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы