-
Аднаўленне эбу EDC17C46 VAG для запісу частковае
Прывітанне, хлопцы, я нават падпісаўся, што gi? вам стрэс
практычна ўсе ? пачалося сення раніцай, калі я ? прыйшла карта нагрузкі з galletto 54, але не ўсе я магу зрабіць кантрольную суму праграмы, знешні выгляд, што скончыць пісаць, як ен мне параіў зарэгістраваны і перапісаць карту на гэты раз робім кантрольныя сумы да іх (паставіўшы каля 5 хвілін, толькі для разліку), цюй? усе ок, я збіраюся ў машыне, я падыходжу, а не v? у матацыкл, то pensand як праблема няправільнай кантрольнай сумы, я вырашыў вярнуць арыгінальны файл, каб убачыць, калі я меў рацыю, я выбіраю патрэбны файл і пачала пісаць і адразу вядома, што не пытаецца, вылічыць кантрольную суму, але не я раблю справу, а чаму? адразу пачынае пісаць, прыходзіць на 17%, а іх блакуе iniziandomi сказаць " уключыце і выключыце запальванне, я так і зрабіў, але другі раз, калі я d? памылку і закрывае злучэнне, і ў гэты момант я не магу больш? падключыцца мне заўседы кажа уключыце і выключыце запальванне і ў залежнасці ад падключэння, я d? памылка; ? можна аднавіць яго, ці я павінен procurane іншы scodificandola? Я хацеў спытаць, гэтак жа можна было б кланаваць мой, выкарыстоўваючы толькі 3 файла для чытання, якія я паспеў прачытаць? Вялікі дзякуй ў дапамозе, што вы перададзіце мне
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума