Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308

лямбда-зонд сярэдняя паласа

прывітанне ўсім
    я хацеў бы спытаць, хто можа мне дапамагчы, што трэба, і, як вы дакранаецеся лямбда-зонд цэнтра сувязі бензінавых рухавікоў.
    ecm titanium ў драйверы майго citroen мне гэтую карту, і я не ведаю, як рухацца..
    я думаў, што тое, што я даваў у ін'екцыі робяць іх ? права, як і развагі???
    дзякуй тым, хто мне дапаможа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    добры дзень, фабіа,успаміны, працы лямбда-зондаў?рэгуляванне паліўнай транспартнага сродку, і трэба было дзейнічаць закранае вельмі адчувальныя, але з змяненнямі, у прыватнасці,....ад вачэй у буфер абмену

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    Прывітанне ніка, я праверыў, так што павелічэнне практычна на павелічэнне дадзеных у ін'екцыі, правільна? У буфер абмену, а то я напісаў усе на лямбда-капуста

Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ніка, я праверыў, так што павелічэнне практычна на павелічэнне дадзеных у ін'екцыі, правільна? У буфер абмену, а то я напісаў усе на лямбда-капуста
    Я напісаў дрэнна, я хацеў сказаць, тое, што я даў % у карту ўпырску, аддаю ў лямбда-правільна? Калі ўсе гэта так, я б экранная вашы нататкі на лямбда-mandarmela далей ***** ...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-08-2014 да 21:57

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    што я ведаю, апускаючы вы адкормліваюць.. і не мае нічога прырашчэнне, што з улікам паліва,
    нават і лямбда-абмежаваць паліва..
    таму спачатку вырашыце, якую суадносіны паветра і паліва вам трэба, і затым вам варта надаць карты паліва..
    я спадзяюся, што выказана разуменне?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    няма, фабіа,карту лямбда не трэба рабіць, роўна.....вам крок за крокам з задавальненнем менавіта на лямбду,але я не твая,****!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    прывітанне ніка, вось табе мая ***** **** выдалены але я павінен вышмараваць некалькіх абаротаў і smagrire на высокіх абарачэннях, таму даю менш, каб змазаць ў лямбда-маляня абаротаў, і яшчэ для smagrire колаў, што я хачу, правільна?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-08-2014 да 21:53

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    я напісаў тое, што я карту лямбда-зонд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    дзякуй ніка я бачыў ? я табе адказаў ... адзінае, не разумею, як smagrire і вышмараваць тое нямногае, што мне трэба

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    хлопцы , я, магчыма, я таксама менавіта? мая **** ? **** выдалены; тое, што я не ? ясна, але калі я мяняю afr з дапамогай гэтай карты, не трэба больш? тычыцца карт ўпырску(ці я сказаў, што гэта глупства?)
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-08-2014 да 21:51

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    ад правілаў ? забараняецца размяшчаць у ****калі вы хочаце дапамагчы каму-то, трэба зрабіць гэта публічна
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-08-2014 да 21:58

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •