Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95

fiat punto 1.2mj 90hp mjd6f3hw04p sw 3546PB80

прывітанне ўсім, есць пытанне, з маей kessv2 клон, я не магу чытаць гэты блок ? праблема майго інструмента? вы можаце чытаць толькі да школы ці есць іншы спосаб?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Гэты ecu чытаць толькі ў BDM, калі не хочаце, каб адкрыць яе, прыгатуйце файл ori змянілі і паўтарыць
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    З FGTech вы можаце зрабіць Віртуальныя Read але спачатку я зраблю, пытанне: версія праграмнага Забеспячэння, якое мае свой інструмент, у памяці супадае на самай справе з праграмнае Забеспячэнне запраграмавана ў ECU?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    я займаўся гэтым пытанне, чаму? я хацеў паглядзець, калі гэтая машына была супастаўленая, чаму? на нізкіх абарачэннях, калі я іду, каб даць газ, машына не ідзе, то пры ўваходзе ў турба-машына ідзе што ? цуд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    З FGTech вы можаце зрабіць Віртуальныя Read але спачатку я зраблю, пытанне: версія праграмнага Забеспячэння, якое мае свой інструмент, у памяці супадае на самай справе з праграмнае Забеспячэнне запраграмавана ў ECU?
    Я, зробленыя na прыліву з маей fgtech іх у паслядоўны і робяць з-за spergiuri у мяне ніколі не было праблем...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў guaro85 Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, есць пытанне, з маей kessv2 клон, я не магу чытаць гэты блок ? праблема майго інструмента? вы можаце чытаць толькі да школы ці есць іншы спосаб?
    але таму, што 1.2 , не 1300 гэтыя mjtd?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    Што на малых абарачэннях affoghino некаторыя робяць гэта трохі усіх, вы павінны праверыць, у якой ступені засмечвання знаходзіцца впускной калектар, а затым, магчыма, пакладзеце руку на карту...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    я займаўся гэтым пытанне, чаму? я хацеў паглядзець, калі гэтая машына была супастаўленая, чаму? на нізкіх абарачэннях, калі я іду, каб даць газ, машына не ідзе, то пры ўваходзе ў турба-машына ідзе што ? цуд
    з virtual rear упэўнены, не паглядзець ? сопоставлен, але, перш чым трапіць да таго, з дыягназам актыўная параметраў і кінуць яго ў вочы на масавае ціск паветра turbo і выканаўцаў, параметры, адказ будзе адзін, я вам задаю пытанне, што будзе адсутнічаць у момант недахоп?
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    выбачайце ugoboss я быў няправы.
    Я чысты, трубаправоды ўсмоктвання і машына ? палепшаная вялікае вам дзякуй за ўсе парады

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    выбачайце ugoboss я быў няправы.
    Я чысты, трубаправоды ўсмоктвання і машына ? палепшаная вялікае вам дзякуй за ўсе парады
    прама зараз, што вы ачышчаны пратокі ? час chiudergli у egr, калі вы гэтага яшчэ не зрабілі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •