прывітанне ўсім, есць пытанне, з маей kessv2 клон, я не магу чытаць гэты блок ? праблема майго інструмента? вы можаце чытаць толькі да школы ці есць іншы спосаб?
прывітанне ўсім, есць пытанне, з маей kessv2 клон, я не магу чытаць гэты блок ? праблема майго інструмента? вы можаце чытаць толькі да школы ці есць іншы спосаб?
Гэты ecu чытаць толькі ў BDM, калі не хочаце, каб адкрыць яе, прыгатуйце файл ori змянілі і паўтарыць
Цярпенне і цнота моцных..
З FGTech вы можаце зрабіць Віртуальныя Read але спачатку я зраблю, пытанне: версія праграмнага Забеспячэння, якое мае свой інструмент, у памяці супадае на самай справе з праграмнае Забеспячэнне запраграмавана ў ECU?
я займаўся гэтым пытанне, чаму? я хацеў паглядзець, калі гэтая машына была супастаўленая, чаму? на нізкіх абарачэннях, калі я іду, каб даць газ, машына не ідзе, то пры ўваходзе ў турба-машына ідзе што ? цуд
Што на малых абарачэннях affoghino некаторыя робяць гэта трохі усіх, вы павінны праверыць, у якой ступені засмечвання знаходзіцца впускной калектар, а затым, магчыма, пакладзеце руку на карту...
з virtual rear упэўнены, не паглядзець ? сопоставлен, але, перш чым трапіць да таго, з дыягназам актыўная параметраў і кінуць яго ў вочы на масавае ціск паветра turbo і выканаўцаў, параметры, адказ будзе адзін, я вам задаю пытанне, што будзе адсутнічаць у момант недахоп?
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
выбачайце ugoboss я быў няправы.
Я чысты, трубаправоды ўсмоктвання і машына ? палепшаная вялікае вам дзякуй за ўсе парады