Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    11

qashqai 1.5 дызель памылка P2263

Прывітанне, хлопцы, у мяне есць праблема ў маей nissan qashquai практычна я ? гарыць кантрольная лямпа рухавіка, чырвоная і makkina губляе магутнасць пасля 2200 абаротаў ? як, калі яна ідзе ў recovery эбу, я зрабіў дыягностыку і мне ? выйшла памылка p2263 ( контур падачы паветра) я праверыў усе патрубкі, клапан кіравання wastgate, датчык масы паветра ( купіў новы), але nnt nn ідзе хто-то пу? мне дапамагчы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    магчыма, клапан egr, які не працуе добра, і застаецца заблакаванай.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    магчыма, клапан egr, які не працуе добра, і застаецца заблакаванай.
    я думаю, нават я,паспрабуйце ўбачыць у дыягностыцы пры закрыцці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    я згодны з калегамі, дэмантаж і прыемны чысты.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    11
    Ок, толькі што я магу зрабіць? qst доказ будзем спадзявацца, што ў qst.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Калі я правільна памятаю, у гэтым аўтамабілі ў дыягназе павінны знайсці скід egr....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    27
    з дыягназам вы спрабавалі на шлях кантролю ціску турба? c'? у discostamento ціску паміж сапраўдным і obbiettiva ? калі вы ? станоўчы ці адмоўны?? s? ціск вымяраецца ? supperiore, то вам не трэба кантраляваць ne муфты ne EGR... не губляе ціск, але recovery ? верагодна, з-за залішняга ціску. калі ласка, праверце прывад зменнай геаметрыі! палітра turbo заблакаваныя, саленоід няспраўнасць трубкі дэпрэсіі і інш. рыгеляў turbo, які кіруе геаметрыяй рухаецца..????

PS. ? 1.5 DCI або 2.0 ? ... аднак, калі апошні час я, аказваецца, горы турбіны з змянянай геаметрыяй, а не wastgate. есць 2 выгляду кіравання VGT... прывад электрычны або пнеўматычны... у чым??? добра, што часта завісае ;-) . дайце нам ведаць ..
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:25

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    10
    Прывітанне, хлопцы, я я таксама такая ж праблема : турбіна новая egr разабраны і чысціць клапан кіравання турбіны новы, але машына не робіць муфты і трубы ў парадку. Я знайшоў, бруду, масла, побач з вакуумны помпа і шланг интеркулера вы бачыце покрыва чыстае алей. Я не ведаю, што праверыць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    вы павінны адправіць значэнняў дыягностыкі, аднак, як правіла, калі ад гэтых памылак, і праблема, клапан egr,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    10
    Дзякуй x хуткі адказ. Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? чыстая, як ніколі aecondo вас можа працаваць дрэнна ? Я магу выключыць толькі праз карту правільна ?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •