Хлопцы, выканаўшы розныя абмеркавання гэтага рухавіка тут, на форуме....і не выкарыстоўваць winols з damos....я змяніў карту гэтай Джульета......што скажаце?
не c ? l ogica і есць шмат памылак на картах аб'ектыў...мой савет ? спадзявацца на экспертаў для рэдагавання, калі вы не пазнання вы ніколі не зможаце зрабіць працу правільна, і вы можаце таксама стварыць вялікія праблемы malgestione або няспраўнасці
так што ўсе гэтыя карты вы лічыце, няслушную і/або без логікі.....вядома, я дзякую вас...я не хачу абсалютна, што вы мне карту....мы скучаем па табе....але калі вы дасце мне некалькі саветаў..., я спрабую паўтарыць і паглядзім, калі, па крайняй меры, я магу даць логіку змен,....што тое рабілася добра пі? далей вы будзеце бачыць?,важна ? не нашкодзь....
тут гэта не парады, а рэальная студыя з damos і дыягностыкі на аўто, акрамя гэтага, вядома ? неабходна зразумець, як думае эбу ? трэба ведаць, як змяніць кіраванне, каб атрымаць правільна магутнасці, крутоўнага моманту, падачы пастаяннага etc etc etc
ды дзеля бога...вучыцца ? адзінае, што можна....вядома, з якой-то стымул, было б не дрэнна....пачынаючы ад змены базы, каб пачаць паляпшаць тое, што есць....
відавочна, той, хто хоча даць парады ? добра я згодны...асабліва пачатку дакладна вызначыць, што я з драйвера(імены, вядома), і як іх чытаць...