Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207

думку карта golf V 1.9 tdi 105л.с.

Прывітанне, хлопцы, што вы думаеце аб гэтай карце??
    я заяўляю, што робіць ужо? размешчана ў іншым месцы, а менавіта ў раздзеле sw, магчыма, мая памылка з чытаннем hw і sw..***** unque зрабіў st? што раптам і, як ўпалі сцены omert? аб mod....
    я павінен сказаць, што я ўжо вызначыў dell рэчы, якія я зрабіў бы інакш, і іншыя рэчы, якія я бачыў, не разумею сэнсу..***** unque аспект вашыя адказы па гэтым пытанні, і я хацеў бы ведаць, што тыя, mod 0DDAB0, што, здаецца lim пара з драйвера і 0EEBE6, што, здаецца, відаў, які абмяжоўвае хуткасць?....але, па сутнасці, не ?,я думаю, чаму? аўтамабіль ў пытанні больш за 200(спідометр) не f?....хлопец спытаў мяне, калі я яму магу зрабіць лепш, чаму? ? р? незадаволены....прапановы, парады???
    дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    добры дзень, я не магу даць меркаванне, што калі вы не ставіце ne n hw і sw, ці спасылку, дзе ўзяць файл врі калі месца, я даю вам мае меркаванне

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы прабачце промах...врі і тут:http://www.professionalchiptuning.ne...5-golf-5/page2 пост n? 15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Ж праблема з хуткасцю? што не перавышае 200 на карту размешчана мной у іншай тэме, заўседы Golf V 1.9 TDI 105 Bluemotion, аўтамабіль не перавышае 200 км/ч спідометр!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    c і ,абмежавальнік у некаторых, калі вы выкарыстоўваеце пошук і стат. - рашэнне
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у сеціве я знайшоў гэты мод на leon 105л.з, дзе ен кажа, што абмежавальнік ? быў дастаўлены ў 300km/h.....
    я, шчыра кажучы, не я зразумела, нічога не цікава, калі хто-то не можа? даць нам тлумачэнні....таксама ласкава адказваючы на пытанні, зададзеныя ў дачыненні да тых адрасоў, першы пост..***** unque файлы золата і мод тут:
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, што вы думаеце аб гэтай карце??
    я заяўляю, што робіць ужо? размешчана ў іншым месцы, а менавіта ў раздзеле sw, магчыма, мая памылка з чытаннем hw і sw..***** unque зрабіў st? што раптам і, як ўпалі сцены omert? аб mod....
    я павінен сказаць, што я ўжо вызначыў dell рэчы, якія я зрабіў бы інакш, і іншыя рэчы, якія я бачыў, не разумею сэнсу..***** unque аспект вашыя адказы па гэтым пытанні, і я хацеў бы ведаць, што тыя, mod 0DDAB0, што, здаецца lim пара з драйвера і 0EEBE6, што, здаецца, відаў, які абмяжоўвае хуткасць?....але, па сутнасці, не ?,я думаю, чаму? аўтамабіль ў пытанні больш за 200(спідометр) не f?....хлопец спытаў мяне, калі я яму магу зрабіць лепш, чаму? ? р? незадаволены....прапановы, парады???
    дзякуй
    Прывітанне манро,
    Я даў яму зірнуць хутка на карту, што ў вас апублікавана,
    першы адрас, які вы адправілі, я не ведаю гэтай карты, другі ? разблакаваць абмежавальнік хуткасці?. (не дакранаючыся разблакоўкі хуткасць? аўтамабіля дасягае 210 км/ч падліку)

Car nn v? чаму? есць некалькі cosucce разгледзець.
    Карты на час ўпырску rimettile крычы, што тут падаюць x-базавая карта дакрануцца да яе, каб атрымаць x, па крайняй меры, да амаль 160cv.
    Толькі карту, які нес бы ў 60, як і іншыя ? тое, што есм называе ін'екцыі parzializzato (map 2)
    Карту MAP вы павінны ўбачыць, што па адрасе 0DFBA0 16x11. гэтай мод...
    Карта часу overboost класічнай n75, вы павінны абнавіць x дызельнага паліва, якія вы будзеце мець, як мэта... gi? свайго піка вельмі, калі ? р? заблакаваны vgt ўбачыць у vag 1,60 бар ? імгненне.....
    Карту turbo не трэба чапаць-то не так, трэба проста даць невялікі рост у апошнім слупку, што і 100% скажам, cos? нават калі пп ? правільна, і, адпаведна, c'? для перамяшчэння таксама абмежавальнік ціску турба ? крычы.
    Абмежавальнік крутоўнага моманту ? перагледзець, асабліва на высокіх xch? cos? машына ая arriver? прыкладна ў 125л.з.....
    Клапан egr кіраванне nn ? былі закрануты, у якой ен працуе.....
    Авансы x час, nn іх вытворчасць, страты, але, бачачы, што ? далі мала, хай яны цяпер стаяць....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Прывітанне Cristiano75 па-першае, дзякуй, што адказалі мне....то я вам скажу адразу, што нягледзячы на тое, што мод 0eebe6 аўтамабіля, аднак, не перавышае 200-205 падліку.....вось чаму я адправіў гэтыя файлы ў леон, каб ведаць, калі ен працуе мод, зроблена гэта не так...я хацеў бы ведаць, што думаюць тыя 2 чалавекі, якія маюць разряжать...для астатніх яшчэ раз дзякуй за парады і справаздачнасці lim дыму map....
    адна рэч, я хацеў бы спытаць?...карту для st? адразу да карты часу-працягласці, што і не памятаю, як называецца ecm cos'??? на іншую карту часоў тэрмін,улічваючы той факт, што гэтыя машыны маюць 5 карты працягласць адкрыцця фарсунак,альбо абмежавальнік па часе-тэрмін??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Прывітанне манро карты, працягласць 6.. Што ? першае, і падбіраюцца ў адпаведнасці з авансаў, абмежавальнік ўзаемнага f? распредвал.....
    Аўтамабіль дойдзеце да гэтай хуткасці? чаму? па-мойму avr? крыху менш 130cv быць аптымістамі...
    Я зрабіў 3 рухавікі 105л.з, 1 leon (1mb) 1 touran (1mb) гольф 1 (2 мб)... touran ў хуткасці? не ведаю, чаму? п ? ніколі не было цягі, то ? падлучаныя x via праблемы пры запуску і бачыў, што я хацеў, каб яна стала ледзь-ледзь + бліскучы...
    Гольф (6-ступеністая) хацеў карту xch? пасля замены муфты з адным monomassa да высокім nn хадзіў... супастаўляецца 135cv аўтамабіль спыняецца на 210 падліку ў любыя ўмовы, таму я думаю, што есць абмежавальнік хуткасці? актыўны, што я не я перкутировал...
    Леон, што гэта былі 105л.з 5-ступеністай скрынкай перадач, на думку ўладальніка ? прыйшоў наступны, у 220.... я не магу гэтага сцвярджаць.... просты карце, выбраўшы менш, чым размешчана і ў іншых галінах....
    Для?, густы, густы.... што я магу сказаць....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Хрысціянін, а ты рахункі 6 карты жыцця, у тым ліку карту выбару? я s? што тыя, якія ўступілі ў сілу 5 яшчэ карту выбару і абмежавальнік працягласці, што не памятаю, крычы, колькі градусаў ? калиброванны....
    для карт загадзя ведаю, што яны больш 9-10 селектар ў функцыі тэмпературы рухавіка і яго абмежавальнік загадзя..
    затым, каб? я магу памыляцца...і ў любым выпадку дзякуй за час, dedicatomi...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •