-
alfa Giulietta 1.6 /1.9 start & stop
Я змагаюся з Джульеты, што кліент хоча выдаліць start &stop, c ? што ніхто не ведае, што-то, калі вы можаце? зняць і, калі я не прашу занадта шмат нейкай інфармацыі?
-
якія праблемы ўзнікаюць у кліента
-
Няма праблема толькі ў тым, што не хоча, кожны раз ўключыць і выключыць яго з кнопкі ? нязручна. Ці ведаеце вы даць мне некаторую інфармацыю
-
на дадзены момант няма, але я вам абяцаю, што калі ес што-тое, што вы можаце зрабіць sensaltro табе fccio ведаць.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Ад эбу я думаю, што вам атрымаецца выключыць. Проста паспрабуйце зрабіць мост на кнопку адключэння і паглядзець, калі ен працуе.
-
Вакол я чытаў, што ен можа зрабіць, але я не знайшоў, дзе вы знаходзіцеся гэта start&stop, я проста switch off, але хто ведае.....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Мне не здаецца, што ен кіруе ўсім ад ecu рухавіка, то, верагодна, вы ідзяце, каб змяніць якой-небудзь біт у ecu рухавіка, які ідзе, каб падмануць функцыя start stop and, але я ніколі не чуў, што яны робяць. Напрыклад, калі цягі датчык ціску для ўзмацняльніка тармазоў start stop and не выходзіць больш.
-
ужо правераных гэта, што вы кажаце? але потым не выявіць памылку гэтага датчыка?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я ведаю, што, адключыўшы не выходзіць "start stop and", але я не магу сказаць, pi? xk? я не ? ніколі не здаралася, каб яго адключыць назаўседы. Заўтра гляджу дзве рэчы ў майстэрні, і я вам скажу, што-то больш? дакладна!
-
Прывітанне, я ведаю, даць якую-небудзь інфармацыю, то?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума