Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 36

Абмеркаванне: Праблема Switch Off A6 3.0 TDI DPF

НАВІЧОК L'avatar di MatteoP
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    30

Праблема Switch Off A6 3.0 TDI DPF

Прывітанне, хлопцы,
    як назва ў мяне праблема з на выключальнік на Audi A6 3.0 Tdi нумар SW 1037381388.
    Пасля таго як вы зрабілі змены, як звычайна, эбу запамінае код няспраўнасці U0301 ", несумяшчальнага праграмнага забеспячэння" і ўваходзіць у recovery.
    Вам ? ніколі не здаралася?
    Прыкладаю арыгінал
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-07-2013 да 17:53

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы, адзін біт перамыкач на некаторыя 3.0tdi не працуе, зрабіце гэта толькі з добра
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК L'avatar di MatteoP
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    30
    Ок, зараз я спрабую!
    Дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    мы на некалькі 2.7tdi-3.0tdi мы, напрыклад, уручную.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    я бачыў, што на гэтай ecu таксама cernado біт switch c'? аднак, што-то яшчэ, што, пачынаючы яго вырабіць, на старых a4 b7 з ecusafe не даў якіх-небудзь праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    для гэтага на A8 3.0 tdi 1037371075 рэкамендуемыя Раз, Ecusafe або праз камутатар?
    Магчыма, з Ecusafe я павінен выдаліць DTC?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    раз і ў вас не ўзнікне праблем
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    MatteoP ...... вы нешта выправіць ? Калі вы як ?

Я ? падгарнулася Audi A6 3.0 233cv edc16cp34 з той жа праблемай , нават горш, я думаю...... аўтамабіль не карты, БД з MPPS, арыгінальныя, з fgtech2 etc..... памылка падчас ініцыялізацыі, запісу (не выдаліць, нават не flash)

Зроблена ў bdm..... пішу толькі flash памылка U0301 гэтак жа, як ты. Для астатніх, здаецца, ідзе добра, нават калі сігнальная лямпа гарыць. Спрабавалі і з cmd bdm 1255, так і з KTAG , тая ж праблема. Нават перапісваць арыгінальны флэш-праблема не ўхіленая. Адзіны спосаб, каб сысці памылку U0301 ? тое, дараваць ўнутры поўнага рэзервовага капіявання дадзеных bdm.

Ідэі ??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі нават пакласці файл flash ori вам жа памылка павінна быць праблема, cks або rsa, кантралюйце cks калі вы скончыце пісаць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    так, я падумаў тое ж самае, з KTAG робіць гэта аўтаматычна, у той час як з BDM 1255 c'? сколкава? перарабіць кантрольную суму ў канцы ўводу на flash (а гэта робіцца аўтаматычна пры запампоўцы файла ў праграмнае забеспячэнне)..... так, я спрабаваў, але нічога ж праблема.

дарэчы, мы таксама спрабавалі выправіць яе праграмнага забеспячэння (winols), перш чым зрабіць гэта напісаць. .............. вынік усе той жа !!! і што, чорт вазьмі !!!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 12-02-2014 да 21:58

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •