Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128

шум з гарачым рухавіком

гэта mercedes a-класа 180cdi 2000 109cv, калі тэмпература аўтамабіля складае каля 80? ідзем вышэй 2500 абаротаў у хвіліну вы чуеце шум, тыпу сэрцабіцця, як падчас руху і прыпынкі, так і са счапленнем ў фонд, які ў нейтральным становішчы.
    як вы думаеце, што пу? быць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    гэта mercedes a-класа 180cdi 2000 109cv, калі тэмпература аўтамабіля складае каля 80? ідзем вышэй 2500 абаротаў у хвіліну вы чуеце шум, тыпу сэрцабіцця, як падчас руху і прыпынкі, так і са счапленнем ў фонд, які ў нейтральным становішчы.
    + або - для вызначэння вобласці?
    cio? у галаве, у школе направа, налева?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    на жаль, у класе ў рухавік ? infognato і шум, мне здаецца, што гэта ў галаве

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Як гэта бывае на многіх mjet я б сказаў, фарсунак..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    Вы можаце пачуць сэрцабіцце адкуль з стетоскоп для рухавікоў, ? інструмент вельмі просты, але эфектыўны, і варта бздура.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Як гэта бывае на многіх mjet я б сказаў, фарсунак..
    Я таксама думаю на іх, і калі яны іх удачы.....

Але вы не можаце зразумець, калі ? шум і стук у галаве або недастатковай змазкі або іншы

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    называецца так ? амаль немагчыма даць вам дапамогу, можа быць усе, калі б яны былі фарсунак біць павінны мець або fumosita' празмернае або zoppicamento рухавіка.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    13
    На клас з kts bosch, як правіла, вы можаце ўбачыць колькасць? вяртанне фарсунак.. Не разабраць нічога

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    fumosit? амаль да нуля, нават пры поўнай нагрузцы і машына ? супастаўляецца, калі былі інжэктары не павінны рабіць гэта заўседы? замест гэтага таму, калі я прыходжу каля 80?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    13
    Карту на гэта можа падмануць.. Проста, што ў вас есць afr ўверх і не таму паліць нават з инжектором -5 карэкцыі..
    Я, шчыра кажучы, я хацеў бы выключыць сумневы з банальнай дыягностыкі ад 3-х хвілін. Тады ў вас будзе 4-цыліндравы рухавік, каб мець вялікія mancamenti вы павінны мець пару, якія кульгаюць..
    Калі ? недастатковая колькасць змазкі вам трэба зрабіць тэст pi? інвазівным і дарагімі, з-за размяшчэння рухавіка..таму варта зыходзіць з праверыць рэчы. "легка"..
    Калі было холадна, я думаю, напрыклад, штурхача або на ланцугу, але ад гарачага, як правіла, змяншаецца, а не павялічваецца

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •