-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Kess V2 (памылка дастаўкі)
Прывітанне, хлопцы,
сення раніцай я прыйшоў некалькі інтэрфейсаў, якія я замовіў
але замест Пеўнік V54 ? прыехаў, па памылцы, Kess V2,
што на сайце прадаўца кажа, што ? без абмежаванняў, і шмат іншых рэчаў.
Я адправіла паведамленне, каб вырашыць праблему, rispondendomi
што я павінен быў вярнуць Kess (цалкам справядліва), як вы думаеце, што я павінен рабіць?
лепшае, што я трымаю Kess ці мне адправіць V54?
Паколькі па радзе dle forum кажуць, што V54 ? лепш..
але я не ведаю, каб зрабіў, што напісаў на аб'ява:
паведамленне умераны
ДЗЯКУЙ ЗА ДАПАМОГУ!!!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-08-2014 да 22:04
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Асабіста я абапіраўся на вопыт D. адміністратара форума, які мне параіў kess v2, і я павінен сказаць, што я зрабіў што-то, цалкам апраўданы!
-
мне прыйшоў сення kess v2 ўзяў на ebay і зрабіў адразу маю машыну праз obd , пеўнік, ен заблакаваны 4 раз гэта-у першы ? нармальна , потым я ўбачыў, павярнуць усе і ў два, і kess, мне здаецца, лепш
-
на мой погляд, лепш іх абодвух!!!
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Аснове, праз Obd павінны быць лепш kess, што певень, а ен яго, ці што ? інструмент з pi? функцыі, як bdm, jtag і пратаколаў грузавік і марскі.
Будучы клонаў мы заўседы ідзе поспех... заўседы разлічвае кошт аднаго і таго ж, і па мне няма лепш ці горш, есць факты, добра гэта ці дрэнна, і трэба злавіць правільны.
-
Узяў я таксама ідэнтычныя
Я нават пеўнік v54 але kess мяне ? значна лепш
Я я заўседы стараюся чытаць ўсе і 2
І мне здаецца, што базы дадзеных KESS, так і pi? поўны... а Калі ? праўда, што вы зможаце? абнавіць......
-
Вы добра зрабілі, што трымаць яго... мне ? у бліжэйшы час... Я нават v53 і есць меркаванне, што адзін поўны іншы.... У verit? я ніколі не ? ніколі я прадаў усе іншыя інтэрфейсы.... Пачынаючы ад старога kwp2000... я лічу, заўседы карысныя
-
яны абодва гэта лепшае, што можна....але я думаю, што kess будзе лепш, чым пеўнік у спалучэнні з высокай ktag....
-
Сон дзве выдатныя інструменты.... Спадзяюся, есць магчымасць? абнаўлення, як прадаўцы заяўляюць,
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума