-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
схема засцерагальнікаў bmw 120 d
прывітанне ўсім!!!!!! у мяне праблемы з bmw 120d 2005 павінны быць E81 мне трэба схему засцерагальнікаў, бо перш чым пачаць разбіраць буду старацца ісці ў абавязковым парадку ,улічваючы, што засцерагальнікі знаходзяцца крыху схаваны, і для доступу да яго добра я павінен зняць некалькі рэчаў.... але на практыцы не прыходзіць ток на фару sx блізкага святла,асвятлення нумарнога знака, а потым не ідуць двух свечак, вы ведаеце, калі вы пад засцерагальнік таксама тыя ? дзякуй.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
добры дзень, я заяўляю, што я не ведаю, шмат bmw, але ад схемы засцерагальнікаў, на якія я даў погляд я не бачыў ні засцерагальнік для блізкага святла або ваарт, верагодна, gestir? усе нейкі блок кіравання, ( схему не я адправіў, чаму? я думаю, што вы не можаце атрымаць яго)
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
прывітанне,некаторыя схемы я знайшоў у сетцы, але потым, калі параўнанне з тым, што я перад не супадаюць вельмі...... вы маеце рацыю, я яшчэ не магу спампаваць...... я так узяў, што я забыўся!!!!
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
тады на практыцы лямпы фар і ок, але " святла " (нумарны знак спальваецца..... дыягназ мне таксама, што фара згарэла, але гэта не так.... заўтра курс тых талерку і resetto памылка, і мы бачым, што адбываецца....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вырашыць было гняздо фары трохі брудныя, і ен зрабіў некалькі аксід, безумоўна, узяў вады.....вычысьцілі ўсе , памылка скідаецца і ўсе ок
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума