Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Renault Magnum СУМ 6.3

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39

Renault Magnum СУМ 6.3

Прывітанне ўсім, учора я чытаў, Ms 6.3 да школы з V54. Чытанне ок, але пісаць нічога. У каго-то есць савет? Я харчаванне цэнтральнай і падлучаны да K-line, але калі я спрабую напісаць гэта расліна tuttto няма вокны паведамленні пра памылку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Дзіўна, вы спрабавалі ад серыйных-я ms6.3 у мяне не было ніколі праблем, яны нават на cursor і Daf!!!!! Nn, і што ? ваш певень?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39
    Mah я спрабаваў з 2 розных і абодва з такой жа праблемай. Адзін v48 і v54 партугальская, што я яшчэ ciccato нічога аб машыне, я не разумею, чаму? вызначае закон, стварыўшы файл з 256k, дзе на самай справе я бачу карту, але потым у запісе minga.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    гэты блок вы trq з гала-1260 у паслядоўны!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39
    Але не, я спрабаваў, я выкарыстаў лепш, тэхналогія і замест гэтага проста толькі стары певень.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39
    Я тады пытанне: магчыма, што з новым певень не функцыі? Ах вось, што ен рабіў, ен казаў мне, што ен змяняецца аўтаматычна драйверы запіс, пераключыўшыся ў СУМ 6.2 cos? толькі для яго капуста.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •