-
інструмент дыягностыкі, саветы
прывітанне, хлопцы,
я быў бы зацікаўлены ў куплі дыягнастычны інструмент, які здольны выдаліць памылкі з усіх транспартных сродкаў, і што зможа абнуліць лічыльнік розных блокаў кіравання, мяне цікавіць, у прыватнасці, блок кіравання, помпа-фарсунак. хто пу? мне дапамагчы? дзякуй!
-
autocom delphi было некалькі меркаванняў у карысць таго, што ен кажа, мае некаторыя праблемы ўдалося толькі на смарт
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
я згодны з dariuccio autocom 2013 года да цяперашняга часу або delphi пастаянна абнаўляюцца, ідуць-й? што дзіўна,
-
і якой інтэрфейс выкарыстоўваць? вы ведаеце, consigliarmene надзейны?
-
інтэрфейс ? менавіта autocom, калі купіце яго, вы даяце, праграмнага забеспячэння і чароўным скрыначцы з праводкі
-
але autocom не ? праграма?
-
autocom ? праграма, madevi мець hw, каб зрабіць дыягностыку, грудзей толькі з дапамогай праграмнага забеспячэння вы робіце мала.
я выкарыстоўваю яго і autocom, brainbee прынятыя нядаўна, і нават motorscan, але не рэкамендую, проста, каб скінуць на vol нейкі купон і то не заўседы ідзе.
autocom ок
brainbee ок
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
тады я растлумачу лепш праграму кіравання пу? патэлефанаваць autocom або delphi усе залежыць ад таго, што вы хочаце купіць, але я магу табе забяспечаць, што ўсе, і 2 аднолькавых, як кіраванне перайсці ціхім важна ? што, абноўлена ў 2013 годзе .
-
hw DS150E з sw Delphi або hw multicardiag m8 з sw autocom. Звернецеся за дапамогай у службу тэхнічнай падтрымкі форуму, безумоўна, будзе вам дапамогу.
-
Я хацеў бы мець больш інфармацыі пра тое, дзе сіла купіць надзейны прадукт, як.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума