Вынікі з 1 па 5 з 5
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32

Выбраць правільныя інструменты для riverginare code і супаставіць

Прывітанне ўсім першы раз пішу, таму прашу прабачэння, калі я раблю памылкі або профіль не правільны.
    Я шукаю, як назва і інструменты для таго, каб пачаць, я таксама што-то зрабіць, але ўбачыў, што вакол есць усе, і я не хачу быць падманутым або купіць рэчы непатрэбныя або састарэлыя вам перадаю тое, што мне прапанавалі:

FG TECH MASTER ПЕЎНІК 4 V54 NEW ВЕРСІЯ WINDOWS 7 JTAG - BDM - TRICORE НЯМА V53
    (цану я не можа быць, вы не можаце')кажуць, што яны гарантаваныя еўрапейскай і выпрабаванае, працуе.

ПЛЭЕР EPROM УПА (я не апісваецца мадэль, магчыма, я гутарыў на розныя мадэлі і, перш за ўсе, каб яны былі сапраўдныя).

І, нарэшце, калі ідуць не вельмі добра, дайце мне вас парады, як для прадукцыі, так і, калі мне трэба іншае абсталяванне.
    Дзякуй усім
    Франк

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    Як я магу прызнаць, калі гэта еўрапейскі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Еўрапейская, праўда, стаіць тут, паверце мне , яны амаль усе кітай , але ў любым выпадку не памылішся , 54 мае sw без змены даты і працуе на win 7 ... я ўжо паўтара года ...
    што тычыцца упа . xprog ок, але апошняя версія для чытання мікра ... carprog .. клон ? цацка часам карысна, калі вы думаеце прачытаць з абцугамі, вы памыляецеся, часам нават dissaldando з сабо, якія стаяць і робяць з casini , захопы змантаваныя на друкаванай плаце maiiiiiiiiii...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    я купіў замест kess v2 клон і добры прадукт

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    Дзякую ўсіх за дапамогу, цяпер я думаю, няшмат, і то ў інтэрнэт я магу ведаць, якія інструменты, і вазьму ад'***** unque, калі хто-то яшчэ хоча дадаць якой-небудзь іншай інфармацыі будзе заўгодна

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •