Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    11

Вывучэнне ECU Ford Fiesta 1.6 TDCI 90CV.

Прывітанне ўсім, я аматар-пачатковец, і маючы вельмі мала паведамленняў на форуме я не магу спампаваць ўкладанні і выявы, размешчаныя, каб іх можна было вывучаць, таму я, як адзіная магчымасць? для таго, каб што-небудзь зразумець ? той пост мой ECU, такіх каб паспрабаваць зразумець, як працуюць карты ў ім. У пазбяганне непаразуменняў хачу дадаць, што ўсе працуе ? накіравана выключна толькі на змяненне ECU майго аўтамабіля. Як праграму я хацеў бы выкарыстоўваць ECM.
    Цяпер я хацеў бы спытаць, калі мы c'? хто мне можа паказаць, які тып з гэтых карт і іх адрас.

Загадзя дзякуй усім, хто захоча дапамагчы мне зразумець.
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прабач, але на практыцы не ведаеш, як пачаць?
    тады паспрабуйце прачытаць больш на форуме, а затым у інтэрнэт праект,месцаў, і мы дамо вам некалькі саветаў.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Эбу вашай машыны ? на аснове edc16, чаму большасць паняццяў з'яўляюцца тымі, якія мы разгледзелі ў дачыненні да motorifFiat, а затым, калі круг добра, вы таксама знойдзеце абмеркавання з нагоды новай машыны, як ваша.
    Тым часам вам савет, калі не ў вас ужо? зрабіў вам чытання bdm аўтамабіля, так як гэта вызначае ECU мае тэндэнцыі autoincasinarsi... Такім чынам, вы ўсе роўна вярнуцца!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    11
    *msport, я зірнуў, але ў большасці выпадкаў спасылкі на файлы або выявы, апублікаваныя дзе я не маю магчымасці? спампаваць файлы для іх прагляду.
    *SandroMarciano, на самай справе зыходны файл, што я выклаў павінен быць аўтамабіль, як мой, і ў чаканні мне, чытач, bdm я хацеў бы пачаць разумець карты. Я чытаў і захоўваецца некалькі дыскусій, але без таго, каб параўнаць візуальна ? па-сапраўднаму складаным.

У любым выпадку дзякуй за адказы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я атрымаў гэты аўтамабіль, адкрыць з аднаго боку c39 і з іншай вашай c34 ў 2d, карты, вельмі падобныя, хоць і з розных адрасоў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    11
    Менавіта таму, што? адрасы розныя праблемы ? - вылучыць карты, вось чаму? я адправіў ecu у маім валоданні, на якіх вучыцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    то comicia гледзячы на яго, і замест карты, якія вы думаеце, што ен прызнаў, дык дапаможам, але спачатку трэба напружвацца ты, imparae вам прыйдзецца папацець,
    таксама я пачаў так ;D

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    то comicia гледзячы на яго, і замест карты, якія вы думаеце, што ен прызнаў, дык дапаможам, але спачатку трэба напружвацца ты, imparae вам прыйдзецца папацець,
    таксама я пачаў так ;D
    Як я магу прызнаць тое, што я ніколі не бачыў? я не магу спампаваць нічога з гэтага форуму, я магу толькі чытаць тое, што напісана карыстальнікамі. Прызнаць тое, што вы павінны яе выгляд або мець магчымасць? параўнаць яго з чым-то, вядома. Вы не згодныя?

У любым выпадку дзякуй за падтрымку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Між тым, май? з EMC titanium і паглядзець тыя карты, якія прыведзены, каб звычайная карта за ўсе гэтыя драйвера

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    на форуме вы таксама знойдзеце кіраўніцтва, і нават калі вы не можаце загрузіць, калі вы шукаеце добра, есць пасты, якія прымушаюць вас зразумець многія рэчы, у любым выпадку вы conziglio зрабіць адзін крок за адзін раз і разлічваем на супрацоўніцтва з вамі, каб спампаваць што-небудзь на форуме, вы павінны дасягнуць 80 мсм і гэта перавага, таму што прыносіць вам зразумець розныя дыскусіі, якія там есць. добрая праца

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •