Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 36

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735

генератар вадароду на аўтамабілях з дызельным рухавіком

я адкрываю гэтую тэму апытанне, так? у мяне была магчымасць? убачыць і паспрабаваць mazda 5 ператвораны ў апошні час, ўладальнік аўтамабіля ў дадатак даў мне інфармацыю, што асабіста мне nn атрымліваюць столькі, так? тэарэтычна, несумяшчальныя з тым, што я набыў пару гадоў таму хто-небудзь з вас меў вопыт аб..а я approfondir? + гэтай тэме, што можа быць цікава і шмат магчымасцяў
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Добрая тэма !!
    На маю вопыту, чым вы бачыце ў сеткі і як да гэтага часу я стараўся ? некалькі нізкарослых рэальнага запыту з боку дызельнага рухавіка. У любым выпадку, нават пабудаваўшы супер-вочка я не магу зразумець, з энергетычнай пункту гледжання, дзе можа быць эканомія паліва, чаму? так шмат ? ток, неабходны для атрымання HHO ( і для вытворчасці, генератар спальвае дызель у+), што канчатковы прадукт ( HHO ) reimmesso у цыкл, каб справа атрымалася? ніколі не дасягнуць пункту бясстратнасці ( што будзе спрыяць, па меншай меры, прырост у прадукцыйнасці аўтамабіля )..
    тым не менш, яны адкрытыя і гатовыя змяніць свае меркаванне перад аргументы матэматычна і пастаянна падтрымліваюцца .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я ўнікаў у гаворка і энергічна кажучы, бюджэт не ? нічога ў карысць эканоміі... цяпер мы вельмі далекія ад рашэння, якое будзе affrancarci ад выкапневых відаў паліва, вытворчасці ossidrogeno з гэтым тыпам клетак ? немалую ripsetto энергіі, якое патрабуецца для яго вытворчасці... павелічэнне прадукцыйнасці для мяне з'яўляюцца несапраўднымі, за выключэннем, што вы можаце надаць большую дынаміку? HHO..., то ў гэтым выпадку гаворка змяняецца...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Я згодны з абодвума, і дадам, што на маю думку, толькі на карысць, што не можа? быць пу? паўстаць у выніку аптымізацыі працэсу згарання, але мне здаецца, сапраўды абсурдна, што мы тварам да эканоміі паліва ў канцы 2...? прынцып вучыць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Ды, кажуць, што ў некаторых аўтамабіляў, які быў усталяваны ў стане зрабіць 3-4 км. на літр больш, пры выдатках для ўстаноўкі каля 600 еўра без модуля maf/pdf,
    я ўсе роўна не давяраю,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Па маім сціплым меркаванні мала зарабляе....мы павінны былі б працаваць на біядызель, але не толькі ў падазраваныя...вы памятаеце рускі, што ен сцвярджаў? атрымаць паліва з смецця???ен хацеў зрабіць з..цяпер вы ведаеце, дзе ??? у швейцарыі і st? працую ў агульнай складанасці oscurit? абаронены ад швейцарскага ўрада...
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Па маім сціплым меркаванні мала зарабляе....мы павінны былі б працаваць на біядызель, але не толькі ў падазраваныя...вы памятаеце рускі, што ен сцвярджаў? атрымаць паліва з смецця???ен хацеў зрабіць з..цяпер вы ведаеце, дзе ??? у швейцарыі і st? працую ў агульнай складанасці oscurit? абаронены ад швейцарскага ўрада...
    калі вы маеце на ўвазе, што самазваны інжынер, які працуе цяпер на cold fusion, ведай, што ўсей quellimmondizia, што ен хацеў ператварыць у вуглевадароды на stype проста ў розных кампаніях, хлявы і кашары закінутых і на сенняшні дзень здаецца, што ўсе яшчэ былі поўныя.. і не скончыць што-небудзь, як гэта зрабіў " заўседы вінаватыя іншыя, няўдачы..
    у любым выпадку, праверка на датчык выдатку паветра для ўстаноўкі на аўтамабілі з hho ? просты пераменны рэзістар ад 1к, што трэба аслабіць сігнал, які перадаецца на блок кіравання звярнуцца? твар впрыскивать менш паліва і, такім чынам, smagrire .. так што менш дызельнага паліва, у намерах тых, хто прадае і' фанера з сумесі ossidrogeno.
    я паўтараю, што імхо ? чыста accrocco, што, улічваючы кошт нават назад не вярнуць нічога, але толькі smenarci грошы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    есць заводы, якія ствараюць вуглевадародаў з перапрацаванага пластыка ? было забаронена выкарыстоўваць паліва нават у іх кампаніі.. я бачыў serivzio часу f? у тэлевізар... рашэнне c'? але не будзе? ніколі не выходзяць з...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Вы памятаеце, Грыла?? Ен зрабіў глядзець ТЭЛЕВІЗАР інжынер са старым 850 fiat (каб зразумець, мікрааўтобус сясцер), якія ішлі ў ваду!!!
    На самай справе паклаў каля глушыцеля і дыхаючы сказаў: гэта Людзі, што я дыхаць з выхлапной трубы і вадзяной пар!!!
    Пасля гэтай перадачы не ведаў яшчэ нічога, усе прайшло !!! Нафту і дрэнны звер !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dragonfly Visualizza Messaggio
    Вы памятаеце, Грыла?? Ен зрабіў глядзець ТЭЛЕВІЗАР інжынер са старым 850 fiat (каб зразумець, мікрааўтобус сясцер), якія ішлі ў ваду!!!
    На самай справе паклаў каля глушыцеля і дыхаючы сказаў: гэта Людзі, што я дыхаць з выхлапной трубы і вадзяной пар!!!
    Пасля гэтай перадачы не ведаў яшчэ нічога, усе прайшло !!! Нафту і дрэнны звер !!!
    хлопцы... вечны рухавік не вынайшаў, званок - " будзільнік"!!!

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •