Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Абмеркаванне: Тэмпература egt

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215

Тэмпература egt

Усім прывітанне, я хацеў бы зразумець, як яны павінны закрануць максімальная тэмпература egt, каб застацца ў надзейнасці?, скажыце, new bravo 150cv супастаўляецца і defappata?
    Загадзя дзякуй.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, я хацеў бы зразумець, як яны павінны закрануць максімальная тэмпература egt, каб застацца ў надзейнасці?, скажыце, new bravo 150cv супастаўляецца і defappata?
    Загадзя дзякуй.
    Глядзіце...гэта залежыць ад многіх фактараў, выхлапных газаў...******?з кэт?у prekat ? гэтага?у вас есць толькі карта? датчык egt jaffa'? была пастаўлена?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Прывітанне, precat ? арыгінал, dpf ? быў заменены шланг прама з схільнасці датчыкаў ціску і лямбда, астатняе сліва ? крычы.
    Вы ? маецца карта, на якой ўводзіцца каля 80mm3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Хм, практычна ў вас сцеку крычы, толькі без dpf...ну, лічыцца, што ў prekat пад турбо, я я з egt 700? макс, улічваючы, што prekat не з'яўляецца утылізацыя цяпла на турбіны, як трэба...(зыходжу з таго, што на 147jtd, што я зрабіў - турбіна, фільтр asp, пахіл, інтэркулер - 5 на самым высокім абаротаў за 230kmh прыбыцця нават да 1050 градусаў)...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я зразумеў...апошні часопіс, які я зрабіў з дапамогай multiecuscan ў 5-й перадачы пры 4000rpm ў невялікі ўздым 2%/3% тэмпература precat было да 645 градусаў, я мяркую, што ў 6 я павінен быць іп? высокі...таго ? што я хацеў зняць, але я страціў шмат ніжэй 2000 абаротаў, калі ў мяне 159 150cv, здаецца, што тое, золата, дыяметрам крыху больш? гатоўнасці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Я зразумеў...апошні часопіс, які я зрабіў з дапамогай multiecuscan ў 5-й перадачы пры 4000rpm ў невялікі ўздым 2%/3% тэмпература precat было да 645 градусаў, я мяркую, што ў 6 я павінен быць іп? высокі...таго ? што я хацеў зняць, але я страціў шмат ніжэй 2000 абаротаў, калі ў мяне 159 150cv, здаецца, што тое, золата, дыяметрам крыху больш? гатоўнасці.
    Ніжэй 2000 не губляеце, калі " выправіць", а таксама карту, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..

Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хм, практычна ў вас сцеку крычы, толькі без dpf...ну, лічыцца, што ў prekat пад турбо, я я з egt 700? макс, улічваючы, што prekat не з'яўляецца утылізацыя цяпла на турбіны, як трэба...(зыходжу з таго, што на 147jtd, што я зрабіў - турбіна, фільтр asp, пахіл, інтэркулер - 5 на самым высокім абаротаў за 230kmh прыбыцця нават да 1050 градусаў)...
    На мой погляд, 1050 градусаў ШМАТ, я зонд на шланг з гарлавіны і не на 4-1 (змяненне да 50 градусаў па параўнанні з 4-1 і я ? было пацверджана таксама ад чалавека, які, як зонд на 4-1, што зонд на кожнай трубы калектараў, у 5 см ад галавы). Я дасягнуў максімум 910 градусаў на 250, з карты, з якой я пракатнае 267 конскіх сіл. Потым будуць зборнікі вялікія, што я, sar? турбіна, якая развязаная добра, але гэта машына, не магу яе сагрэць. Нават з авансаў запасаў і больш 110mm3 зрабіў-й? на 900 градусаў. Ціск турбо 2.3 пік 2 ў абмежавальнік.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 20-11-2013 да 01:55

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    [QUOTE=jacktheripper2;68830]Ніжэй 2000 не губляеце, калі " выправіць", а таксама карту, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..

Ок, дзякуй, джэк, наступнай аперацыі sar? што і вадасьцекавая труба, каб трымаць тэмпературу-й? нізкія.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    [QUOTE=jacktheripper2;68830]Ніжэй 2000 не губляеце, калі " выправіць", а таксама карту, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..

Таму вам трэба? дзейнічаць толькі на крок, turbo, або на VGT, або на абодвух?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Ніжэй 2000 не губляеце, калі " выправіць", а таксама карту, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..
    Таму вам трэба? дзейнічаць толькі на крок, turbo, або на VGT, або на абодвух?

Прабачце за падвойны пост...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прывітанне, я не хацеў бы ісці па-за тэмы, але я, вы ведаеце, сказаць s? і лепш ўсталяваць да або пасля турбо?
    проста, каб curiosit?..
    дзякуй і прабачце за ўмяшанне...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •