Вынікі з 1 па 9 з 9
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    2

прэзентацыя новага карыстача / & невялікі дапамогі !!!

Усім прывітанне.
    Мяне завуць яна 76 мне 37 гадоў, я жыву на Сардзініі, я новы карыстальнік гэтага цудоўнага форуму, і я хачу ўявіць сабе, як гэта варта рабіць, калі вы ўваходзіце ў першы раз у супольнасць,
    У мяне заўседы была запал да аўтамабіляў, дастаткова сказаць, што ў мяне есць fiat grande punto спорт 130 коней !!!
    Прыгожае жаночае імя? спаслацца на свой вопыт мае сумневы і мае праблемы механікі, у той жа час я хачу камплімент з усе для прыгожага форуму, багаты вопыт і прафесіяналізм? у апошні час ? цяжка знайсці на форумах, асабліва, калі кажуць аб аўтамабілях.
    Яшчэ што сказаць? нічога, я ўсе ў надзеі, што змагу ўнесці мой маленькі ўклад у тое, што ? мой невялікі вопыт у вобласці аўтаспорту.
    Я хацеў спытаць, калі хто-то можа даць мне код гэтага радые бачыў, што мае адмовіліся ад мяне, і я travata адзін у руінах

мадэль grande punto, радые Grundig made in Portugal

FA646181906862

іншыя нумары ў радые : серыя n 735446970

Дзякуй загадзя, хто я пу? дапамагчы

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    добры дзень і дабро запрашаем раскажыце вашай прафесіі,перанесці абмеркаванне ў раздзел падыходзіць, улічваючы, што ў вас створана ў раздзеле прэзентацыі форуму,у любым выпадку прабачце, але, каб разблакаваць ваш стэрэа вам неабходна звярнуцца ў аўтарызаваны сэрвісны цэнтр.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    lucania паўднева-заходняя
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    прабачце, msport, але дзе? перанесена абмеркаванне?не лічу!я, магчыма, рашэнне ў іншым, я хацеў бы даць яму некаторую інфармацыю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Сардэчна запрашаем на форум

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    2
    Citazione Першапачаткова Напісаў pesceautoservice Visualizza Messaggio
    прабачце, msport, але дзе? перанесена абмеркаванне?не лічу!я, магчыма, рашэнне ў іншым, я хацеў бы даць яму некаторую інфармацыю
    прывітанне , я jan76 , калі знайшлі код, каб разблакаваць мае радые я хацеў бы вялікую карысць !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    прывітанне і дабро запрашаем

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў pesceautoservice Visualizza Messaggio
    ян бачыў, што ты ў тай на форуме, вы падкажыце,у апошні час на форуме вы залічаюць шмат, каб спытаць, коды разблакіроўкі для сваіх радыепрыемнікаў і што не вітаецца, асабліва, калі гэта новы карыстальнік, або, калі есць некалькі msg таму ніхто і кажу, ніхто не павінен размяшчаць коды разблакіроўкі, у адваротным выпадку banno.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    lucania паўднева-заходняя
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Атрымаў я за гэта кожны раз, калі я заўседы пытаюся меркаванне вас, адміністратараў, cos? упэўнены, я не памыляюся. Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    сардэчна запрашаем!!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы