Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 39
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106

Колькі Абмежавальнік Ціску Turbo мае EDC16 , ГОЛЬФ-105Л.С. (2005)

Прывітанне Ўсім!!!!

У мяне наступная праблема, я перарабіў карту майго Гольфа 105 Л? версія 4x4 2005), машына пасля сопоставленного добра, толькі тое, што наступны пытанне, які пры стральбе напрыклад на 4 ці 5 перадачу, каля 4000 аб/мін пры 100% нагрузцы, машына пераходзіць у бяспекі.. і я лічу, што з аўто, што не прымае больш? газ..

Я думаў, што праблема ўзнікла з-за перавышэння ціску ТУРБО, з Titanium я знайшоў толькі 1 абмежавальнік ціску турбо.. На самай справе, колькі абмежавальнік ціску ТУРБА, як правіла, есць ?

Акрамя таго, з дапамогай Titanium c'? таксама : Ціск Турбо (fTemp), таксама 2 карты аднадумцаў, можа быць, яны яшчэ 3 абмежавальнік ціску турба (адзіныя, якія я не памяняў innerenti ціску турбо..)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Pi? што абмежавальнікі праблема, вы ведаеце, што яшчэ, дадасць ім мужнасці і сэксуальнасці вы зрабілі, каб убачыць усе коды памылак?
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы на самай справе паглядзіце спачатку на дыягназ, што праблема ў табе....ад іх затым перавызначыць на карту.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Калі есць, пакажыце, карты залатых і mod, можа быць, разам мы зможам знайсці праблему.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    звычайна на гэтыя машыны проста прытрымлівацца драйвера titanium, каб усе было ок.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    звычайна на гэтыя машыны проста прытрымлівацца драйвера titanium, каб усе было ок.
    Я так не acordo ,улічваючы, што есць 10 картаў, SOI і 6 карты Duration і многае ancora.Sto кажучы дэталевае картаванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Ок, як правіла, колькі абмежавальнік ціску турба есць на машынах гэтага жанру ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Я так не acordo ,улічваючы, што есць 10 картаў, SOI і 6 карты Duration і многае ancora.Sto кажучы дэталевае картаванне.
    У тым сэнсе, што, выканаўшы драйвераў, не маюць праблем тыпу тых, якія згадваюцца. Што тады ? відавочна, што ў пу? заўседы ўдакладніць на перапрызначэньне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Прывітанне ўсім, сення я паспрабаваў атакаваць дыягназ, і рухавік сыходзіць у абарону, чаму? (як я думаў) рэгіструе ціск Турбо занадта высокая..
    Ціск турбо я павялічылася на 0,1 бар, і Абмежавальнік ціску турба я павялічыў 0,2 бар (200 ачкоў).

Цяпер, паколькі я d? гэтая праблема (на высокіх перадач, пры 100% нагрузцы) я мяркую, гэта звязана з тым, што я не павялічылі іншыя 3 карты "нібыта" абмежавальнік ціску turbo, titanium выклікае : ціск турбо (fTemp).

Вы думаеце пу? быць у гэтым праблема?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    паспрабуйце іх і паглядзець, вы ж спрабуеце ці праблема ? тое,....

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •