Вынікі з 1 па 9 з 9
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    7

код разблакоўкі аўтамагнітолы blaupunkt

добры дзень, я пачатковец у гэтым форуме, вы можаце мне дапамагчы аднавіць пароль для разблакоўкі маей стэрэа, h? выйшла з ладу і купіўшы ужываны аўтамабіль, не ведаю, як гэта зрабіць grazieeeeeeeeeeeeeeeee

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, і як вы f? без інфармацыі пра гэта?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    нагадваю усім карыстальнікам, што, падпісчыкаў, проста таму прасіць код аўтамагнітолы ? забаронена ім гэта даць, для тых, хто не адпавядае гэтаму правілу, будуць прыняты меры. мы не аўтарызаваны цэнтр

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Я падзяляю правіла, чаму? я даў коды тых, хто іх пытае, і я пакаяўся.... атрымаўшы код не прынялі ўдзел у форуме, яшчэ коды радые, калі reichiesti плацяць дылерам, і, такім чынам, мінімальнае ўдзел, што не варта, вы нічога не можа даць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    7
    Прывітанне я не хачу, ne знікнуць ці што-небудзь яшчэ, я толькі выкрыў маю праблему, і я папрасіў дапамогі

Прывітанне pazsione рухавікоў, што трэба, x прасачыць, код.. дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 09-03-2014 да 19:01

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы павінны прачытаць код, які знаходзіцца з правага боку корпуса аўтамагнітолы, якія, як правіла, пачынаецца з вр, а затым ен 12-значны, сення няма, але заўтра, калі ніхто цябе пост, я магу дапамагчы вам,
    *для мадэратара, ce мінімальная колькасць паведамленні для атрымання кода.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы павінны прачытаць код, які знаходзіцца з правага боку корпуса аўтамагнітолы, якія, як правіла, пачынаецца з вр, а затым ен 12-значны, сення няма, але заўтра, калі ніхто цябе пост, я магу дапамагчы вам,
    *для мадэратара, ce мінімальная колькасць паведамленні для атрымання кода.
    на сенняшні дзень не c'? мінімальная колькасць паведамленняў, паглядзіце ў профілі, хто пытаецца код радыепрымача, калі напісаў з адзінай мэтай у вас такі код, то вы ? калі ласка, не аддаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    7
    i mumeri напісаныя на аўтамагнітолу: ****. (гэта ? лік у dx аўтамагнітолы), то есць ****, art fiat ****.

i mumeri напісаныя на аўтамагнітолу: ****. (гэта ? лік у dx аўтамагнітолы), то есць ****, art fiat ****.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 10-03-2014 да 21:48

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў puccio Visualizza Messaggio

серыйныя нумары выдаленыя, актыўна ўдзельнічае ў форуме, а затым спытаеце, коды.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •