добры дзень, я пачатковец у гэтым форуме, вы можаце мне дапамагчы аднавіць пароль для разблакоўкі маей стэрэа, h? выйшла з ладу і купіўшы ужываны аўтамабіль, не ведаю, як гэта зрабіцьgrazieeeeeeeeeeeeeeeee
добры дзень, я пачатковец у гэтым форуме, вы можаце мне дапамагчы аднавіць пароль для разблакоўкі маей стэрэа, h? выйшла з ладу і купіўшы ужываны аўтамабіль, не ведаю, як гэта зрабіцьgrazieeeeeeeeeeeeeeeee
Прывітанне, і як вы f? без інфармацыі пра гэта?
нагадваю усім карыстальнікам, што, падпісчыкаў, проста таму прасіць код аўтамагнітолы ? забаронена ім гэта даць, для тых, хто не адпавядае гэтаму правілу, будуць прыняты меры. мы не аўтарызаваны цэнтр
Я падзяляю правіла, чаму? я даў коды тых, хто іх пытае, і я пакаяўся.... атрымаўшы код не прынялі ўдзел у форуме, яшчэ коды радые, калі reichiesti плацяць дылерам, і, такім чынам, мінімальнае ўдзел, што не варта, вы нічога не можа даць
Прывітанне я не хачу, ne знікнуць ці што-небудзь яшчэ, я толькі выкрыў маю праблему, і я папрасіў дапамогі
Прывітанне pazsione рухавікоў, што трэба, x прасачыць, код.. дзякуй
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 09-03-2014 да 19:01
вы павінны прачытаць код, які знаходзіцца з правага боку корпуса аўтамагнітолы, якія, як правіла, пачынаецца з вр, а затым ен 12-значны, сення няма, але заўтра, калі ніхто цябе пост, я магу дапамагчы вам,
*для мадэратара, ce мінімальная колькасць паведамленні для атрымання кода.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
i mumeri напісаныя на аўтамагнітолу: ****. (гэта ? лік у dx аўтамагнітолы), то есць ****, art fiat ****.
i mumeri напісаныя на аўтамагнітолу: ****. (гэта ? лік у dx аўтамагнітолы), то есць ****, art fiat ****.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 10-03-2014 да 21:48