Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: punto hgt

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109

punto hgt

Прывітанне я кропка hgt (1800 16v 130cv сістэмы ўпырску hitaci*
    хачу зрабіць турба З турбіны на lancia 2000 4cilindri turbo
    вас, што мне парады, як :
    турбіны для выкарыстання
    сістэма падачы ovvere з маей крычы, я думаю, вы не можаце кіраваць усім загадзя і ўпырску вас, што вы мне параіце....
    і іншыя рэчы, загадзя дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    давайце пачнем ад блока кіравання....hitachi серыі, на мой погляд ? зусім непрыдатная для кіравання рухавіком з наддувом...асабліва з-за maf ? усталеўваецца наддува і, адпаведна, на turbo v? легка перапаўнення....пры ўмове, што вы можаце адаптаваць гэты ecu рухавіка, і правільна халастога ходу і пераходных без boost з гэтай ecu пу? здарыцца можа, што ў разгоне датчык выдатку паветра ідзе ў "sovvraflusso", і, такім чынам, у вас есць smagrimenti і, такім чынам, вы апынецеся з прыгожым адтуліну ў поршні....таму мой савет ? можа быць, зрабіць стаўку на piggy back ecu тыпу unichip Q ад інтэрфейс на вашым роднай ecu арыгінальны...
    зараз пагаворым аб механіцы...і тут, на мой погляд, у вас есць ідэі, няясныя....не ? што атрымаць хвалюе любога нападу на рухавік, любы, і ўсе служыць да дасканаласці....есць некалькі рэчаў, каб разгледзець....у першую чаргу, ступень сціску у залежнасці, што вы хочаце зрабіць рухавік, і, перш за ўсе, і прадастаўлення/кавалерыя вы хочаце атрымаць...
    па-мойму, калі вы вав 200-220cv сціску геаметрычная 8,8:1 і з garrett t28, атрыманых fiat coupe 2.0 20valvole,ад якіх вы нават маглі б раскулачыць, выпускны калектар, што з дапамогай простага прыстасаванні мантуецца без праблем.... сярэдняга ціску турба(0,7-0,8 бар) вынікае, што рухавік добры, гатовы ўніз і працягвае неўзаметку ўверх...
    у пакт? што даведаецеся аб газаразмеркавання рухавіка...я вам рэкамендую выдаліць вариатор фаз на впускных і падключыць некалькі распредвал для турба бачыў, што камеры серыі я ніколькі не падыходзяць для гэтай мэты...
    відавочна, то не было б і сабраць добры интеркулер,у спалучэнні з поп-off і фрицца плюс і застацца ў надзейнасці было б ідэальна усталяваць радыятар алею....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    забыўся...не было б і перагледзець харчаванне рухавіка....затым помпа нізкага ціску больш буйную адпаведнай сферы служыць фарсунак, плюс прысвечаны ўсе вопытныя з рэгулятарам ціску, варты так называцца....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Таксама, што ці чытаў, што, тыпу, усталяваны на 0,6 бар і хадзі зь карту крычы, і без таго падняла галаву
    я, што, што ці я раблю ці не, я пайшоў, каб атрымаць крыху матэрыялу

абмен точка2 сур'езнае 1900 jtd, усталеўваецца на 1800 hgt і доўгага думаеце 3 таму 190kmh, то іншыя з'яўляюцца спакою тое, што ці думаў зрабіць гэта turbo, але ў 0.8 бар ен нічога не робіць, то ці узяў поўны рухавік 2000 турба 4 cilindi сення ўвечары ў разабраным выглядзе, поршні мантана яго я проста трохі выправіць мой monobR для харчавання, калі я хачу 1,5/1,8 бар мне трэба.......або блок кіравання, праграмуемы заўседы, калі не каштавала мне так шмат, інакш я мог бы зрабіць калектар з двума карбюратарамі, рэно 5 турба....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Таксама, што ці чытаў, што, тыпу, усталяваны на 0,6 бар і хадзі зь карту крычы, і без таго падняла галаву

абмен точка2 сур'езнае 1900 jtd, усталеўваецца на 1800 hgt і доўгага думаеце 3 таму 190kmh, то іншыя з'яўляюцца спакою тое, што ці думаў зрабіць гэта turbo, але ў 0.8 бар ен нічога не робіць, то ці узяў поўны рухавік 2000 турба 4 cilindi сення ўвечары ў разабраным выглядзе, поршні мантана яго я проста трохі выправіць мой monobR для харчавання, калі я хачу 1,5/1,8 бар мне трэба.......або блок кіравання, праграмуемы заўседы, калі не каштавала мне так шмат, інакш я мог бы зрабіць калектар з двума карбюратарамі, рэно 5 турба....
    І сказаць, што я мая ен зрабіў ін'екцыі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio

дрэнна....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    У гэтым сэнсе апраўданне....
    Ты, што эбу мне парады, нават калі мае я павінен tere
    Патрэбен пульт кіравання, які кіруе рухавіком з турбонаддувом, што выдаткаў мала....,

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •