Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі з Mpps V12 можна было чытаць і\або пісаць Вялікую Кропку Mjet 90cv.
Дзякуй усім
Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі з Mpps V12 можна было чытаць і\або пісаць Вялікую Кропку Mjet 90cv.
Дзякуй усім
Прывітанне.. не не можаце прачытаць тое эбу.. але вы можаце проста напісаць яе.. але будзьце асцярожныя.. і тады вам прыйдзецца зрэзаць файл, перш чым пісаць..
калі вы можаце перайсці bdm, вазьмі супраціў 0 і вы supertranquillo, што вы не зробіце шкоду!
у адваротным выпадку, а таксама тое, што па праву вам параіў audi sp, вы, id і вы атрымліваеце файл, але памятайце, што калі ? мб 2-га ўзроўню вы павінны адрэзаць да 1mb, дзеянні, калі шукаеце ? была размешчана.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
La тады спакойна пісаць з MPPS 12 *****і сказаў giarras, калі файл 2mb яго трэба абрэзаць да 1 мб.І больш "круты", вы павінны быць асцярожныя, каб змены, якія вы робіце не для запісу, таму што MPPS і працуе abastanza siguro.Асабіста я напісаў шмат 1.3 miltiget і ніколі не было праблем
вы на самай справе я згодны, mpps працуе добра, ці не напісана так шмат, што пі? хуткі пошук файла ori скараціць да 1mb і пісаць,я заўседы раблю так, і ніколі не было праблем!!!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
пацвярджаю, толькі знайсці дакладныя дадзеныя, sw і hdw.
Але, калі прыбраць супраціў n вы павінны прылітаваць?
калі вы кажаце mpps, што цэнтр супраціву ? калі вы хочаце зрабіць яе ў bdm трэба прыбраць і калі хочаш даруй
але mpps v5 ж, што таксама робіць v12 або v12 на самай справе робіць pi??
V. 12 таму што-то большае,як, напрыклад, mjet fiat doblo ідэя, муза