Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529

Audi TT 1.8T 180cv, змяніў motre auq з ajq, патрэбна дапамога

прывітанне, хлопцы,я выкажу праблему

Кліент майстэрні, што я прытрымліваюся ? застаўся хады ў калабрыі гэтым летам з яго TT
    механік месца, з дыягназам, што была праблема з рухавіком, усе змянілася ў блок, усталяваўшы рухавік 1.8 T 180cv 1999 года з маркіроўкай AJQ замест свайго першапачатковага AUQ (заўседы 1.8 T 180cv? 2002 года)
    Рухавік AJQ ? без фазовращатель, варыятар арыгінал ? быў звязаны з хамутоў і пакінулі іх у маторным адсеку...vabb?...

праблема ? гэта, аўто часткі і не мае памылак. праз некаторы час дарога гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, памылка, ВЯДОМА, на фазовращатель.

C'? так, чытаючы карту аўтамабіля, выдаленне фазовращатель?
    можа быць, параўнанне файлаў, AJQ з файлам, які я чытаў AUQ?
    або выдаліць табліцу, DTC cos? не ўключаецца-й? ні адна індыкатарная лямпачка няспраўнасць?
    ці іншае рашэнне, што я падумаў ? гэта: калі аднаўленне эбу есць AJQ і scodifico павінна працаваць усе без праблем, праўда?

мы прымаем парады, і калі c'? плаціць нейкія файлы есць праблемы, проста ведаць аб гэтым, і, каб змясціцца на гэтай праклятай машыне
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    трэба мець a2l, чым аўтамабіль або аналагічны з другога sw і ісці і даследаваць усе элементы кіравання на вариатор...
    выключаючы і не ўключаецца больш? індыкатар...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы,я выкажу праблему

Кліент майстэрні, што я прытрымліваюся ? застаўся хады ў калабрыі гэтым летам з яго TT
    механік месца, з дыягназам, што была праблема з рухавіком, усе змянілася ў блок, усталяваўшы рухавік 1.8 T 180cv 1999 года з маркіроўкай AJQ замест свайго першапачатковага AUQ (заўседы 1.8 T 180cv? 2002 года)
    Рухавік AJQ ? без фазовращатель, варыятар арыгінал ? быў звязаны з хамутоў і пакінулі іх у маторным адсеку...vabb?...

праблема ? гэта, аўто часткі і не мае памылак. праз некаторы час дарога гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, памылка, ВЯДОМА, на фазовращатель.

C'? так, чытаючы карту аўтамабіля, выдаленне фазовращатель?
    можа быць, параўнанне файлаў, AJQ з файлам, які я чытаў AUQ?
    або выдаліць табліцу, DTC cos? не ўключаецца-й? ні адна індыкатарная лямпачка няспраўнасць?
    ці іншае рашэнне, што я падумаў ? гэта: калі аднаўленне эбу есць AJQ і scodifico павінна працаваць усе без праблем, праўда?

мы прымаем парады, і калі c'? плаціць нейкія файлы есць праблемы, проста ведаць аб гэтым, і, каб змясціцца на гэтай праклятай машыне
    калі вам неабходная кансультацыя вельмі прафесійна, я магу звязацца з маім сябрам, які працаваў у ferrari f1 і зараз працуе, як****семінар у audi дазвольце мне ведаць, што я даю вам на сотавы.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    праблема ? вырашана шляхам табліцы DTC з зыходнага файла аўтамабіля.

[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    праблема ? вырашана шляхам табліцы DTC з зыходнага файла аўтамабіля.

прабачце curiosit?, але машына ідзе добра, з такой жа эбу ? як знайсці табліцу DTC

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    машына не працуе нармальна, я не думаю нават, што калі-то, што рухавік 180cv
    уладальнік аўтамабіля ? пайшоў у audi і audi ? адмовіўся чапай, яму сказалі, што ен павінен быў ўсталяваць арыгінальны рухавік і проста.
    відавочна, гэты хлопец пасля таго, як трапіліся і выдаткавалі тут грошы за рухавік, не ? яго не хоча марнаваць грошы на іншы рухавік...

cos? я звязаўся з чалавекам, які мяне выдаліў з табліцы DTC з зыходнага файла.
    я растлумачыў яму праблему, і я паслаў файл, учора ўвечары я паспрабаваў, і індыкатар няспраўнасці рухавіка быў адключаны
    таксама, пацягнуўшы за машыну, індыкатар будзе выключаны, а калі адключаю датчыкі, індыкатар будзе выключаны
    не ? гэта правільна, але ўладальнік аўтамабіля ? шчаслівым і праблема ? вырашана

хлопец, які зрабіў мне гэты файл ? сапраўды монстар ў гэтай галіне.
    не скажу хто ? чаму? не ведаю, ці не ? беларуская, і там я размаўляю толькі па ****

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    vabb? калі ен ? рады, cos? !...але s? што калі што-то адбываецца, і не будзеце асцярожныя, вы апынецеся машына спыняецца і адказнасць? ? толькі яго ?! а я б хацела паглыбляцца ў гэтую тэму.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вешчуны, але пры падключэнні дыягностыкі, што дае вам?? ці вы яшчэ не спрабавалі?мне незразумела, чаму? я лічу, што, выдаліўшы табліцу DTC практычна ecu, таксама і з іншымі неістотная segnaler? яшчэ што-небудзь ці не?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    сапраўды, кліент s?, задаволены ен, задаволеныя ўсе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ? прабачце, але, даведаўшыся гэтых непажаданых прадуктаў, зробленых іншымі, прымушае мяне амаль пакаяцца, каб быць у бізнэсе... без крыўды для вас, дзеля бога....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •