Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98

Хімічныя рэакцыі дызель & апярэджання ўпырску

Buond? усе,
    Мае сумневы аб хіміі дызеля, калі дызель ? ўводзілі як развіваецца рэакцыя?
    Несумненна, пік ціску павінен быць пасля ВМТ, што азначае, што c'? пэўныя затрымкі паміж упырскам паліва і ўзгаранне рэакцыі. Гэтая затрымка ? фіксаваны або рэакцыя пачынаецца адразу і павялічваецца інтэнсіўнасць? паступова?

Кажучы замест матора якая? кут ідэальна падыходзіць для максімальнай ураджайнасці, да якой ? вынікае, што рэакцыя дасягае свайго піка ціску? Вядома, гэта dipender? ад сціску і аб'емам рухавіка, але c'? некаторыя кіруючыя або спосаб разліку дадзеных значэнняў загадзя з арыгінальнай карце?

Калі ласка, калі вы вырашыце адказаць, якія падтрымліваюцца вашага ўмяшання довады і навуковых / лагічныя. Мяне не цікавяць такія рэчы, як: "ад 2 градусаў наперад і вы на месцы". Я стаміўся паспрабаваць 1000 розных канфігурацый, рызыкуючы разбіць, без дасягнення вынікаў.

Я хачу вырашыць пытанне па-навуковаму!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    толькі дызельнае паліва выходзіць з фарсункі пачынае гарэць, але гарэнне доўжыцца пэўны час, чаму? дызельнае паліва не сыходзіць усе імгненна. як вы ведаеце, інжэктар будзе адкрыты некаторы час, і апошні дызель ? яшчэ ў інжэктар, калі першы будзе ўжо? яго спальванне. ? усе прагрэсіўнае з'ява.

згарання дызельнага паліва ? вельмі хутка, але не імгненна. як і ўсе прыродныя з'явы, мае прагрэсіўнага развіцця. c'? ? аптымальнай сітуацыі для развіцця энергіі, з ккд. гэта зручны момант, калі максімальны ціск цыклу знаходзіцца каля 10 -20 ? пасля верхняй мертвай кропкі выбуху.
    гэты момант, аптымальны для развіцця лепшы пік ціску і мала залежыць ад ступені сціску, трохі з аб'емам, але больш? ад расточки цыліндру, а гэта азначае, што пі? вялікі ? дыяметр, тым больш часу распаўсюджванне полымя (павінен зрабіць іп? дарогі займаюць цыліндр.)

улічваючы гэта аптымальнае значэнне максімальнага ціску вярнуцца за гэты час ? тое, што развіцце полымя і знаходзіцца кропка, у якой вы павінны паставіць дызельнае паліва ў цыліндры. вы вернецеся назад у часе, каб ўлічваць праводзіцца складаныя аперацыі ўнутры фарсункі, і вы атрымаеце месца, у якім вы павінны даць ток на інжэктар. гэты апошні ? тое, што мы адлюстроўваецца на картах загадзя. час згарання ? затым перакладаецца у градусах рухавіка, чаму? у той час як гарэнне развіваецца, рухавік працуе. затым пу? перавесці час у градусах рухавіка.
    паколькі час гарэння амаль увесь час, але хуткасць? рухавік зменнай, парытэт? часу, з павелічэннем абаротаў апярэджанне павінна павялічвацца, каб атрымаць аптымальны ціск заўседы ў наваколлі 10-20? каленчатага вала.
    за межамі аптымальнага ціску прыбытковасць ? pi? дрэнна, калі занадта шмат перад пу? прадухіліць поршань ўздыму, калі занадта пасля рассейвае занадта шмат энергіі ў разрад.
    гэта апошняе рэгулявання выкарыстоўваецца таксама добраахвотна, каб нагрэць разгрузкі для рэгенерацыі dpf.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Выдатнае тлумачэнне, дзякуй!

Пераводзячы градусаў час ўпырску ў залежнасці ад рэжыму, мы атрымліваем, што ін'екцыі заканчваецца заўседы або амаль да ВМТ, што азначае, што канстанта, якая мае больш бачнае месца ? што распаўсюджванне полымя (? канстанта, ці не так?). Тады маей мэтай становіцца колькасна, як полымя працуе ад цэнтра да сценкі цыліндру. І магчыма?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    не ? cos? проста, чаму? таксама полымя ? харчаванне ад пастаяннага спажывання дызельнага паліва, што не ? імгненна.
    выкарыстоўваючы прыклад мінімуму, дзе час ўпырску ? мінімум каля 0,200 мс .
    1000 аб/1' час, каб зрабіць 1 абарот рухавіка ? 60000/1000=60 мс , cio? 60/360 = 0,1666 мс па ступені
    мы ведаем, што на 1000 абаротаў раней. каля 0? гэта значыць, у вмт) электрычнай
    ісці ад інжэктара да сцяны нас, праходзяць каля 10?
    груба кажучы, нас хочуць 0,1666*10=1,6 мс
    а калі цыліндр мае дыяметр 90 мм і фарсункі ? у цэнтры, каб праехаць 45 мм полымя займае 1,6 мс ідзе на хуткасць? 0,045/0,00166 = 271 м/сек = 976 км/ч
    значэння трохі набліжэнні, але і даць уяўленне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Зразумела, што ў гэтым кантэксце ціску ўплывае на час пашырэння полымя? Або хуткасць? рухавіка ? не мае значэння, чым рэакцыя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    ціск ў магістралі высокага ціску мае двайны эфект:
    павялічвае хуткасць? з microgocce з фарсункі, але я думаю, што гэта дрэнны ўклад на хуткасць? полымя. мае значэнне pi? рух закручанага паветра ў цыліндр
    памяншаецца дыяметр microgocce, іншымі словамі павялічвае распыленне, і гэта спрыяе паляпшэнню якасці? полымя, але не на столькі, на хуткасці? фронту полымя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    sergiot сапраўды без слоў, кампліментаў...мне ўдалося высьветліць, тое, што вы напісалі, знаходзячыся рэчы досыць складаныя і...дзе мы хацелі б добрыя асновы....выдатны камунікатар.....
    ! я пайду за табою пільную ўвагу на гэты пост...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Я спрабаваў зрабіць праверку, як сказаў, ад sergiot, што па-ранейшаму дзякуй

час распаўсюджвання = (градусаў загадзя + градусаў, піка рэакцыі) / Хуткасць? кутні

у нас 2 невядомых:

х = час распаўсюджвання
    y = градусаў піка рэакцыі

і некаторыя дадзеныя, якія я закідваў вуды з маей карты часоў врі (разлічваецца з першага слупка)

V кутняй 4000 абаротаў = 24000 градусаў / секунду
    V кутняя 5000 аб = 30000 градусаў / секунду

Мы прапануем сістэмы наступных раўнанняў:

x=(y+14)/24000
    x=(y+20)/30000

рашэнне:

x=0,001 сек
    y=10 градусаў

Трохі занадта дакладныя, як значэння, вам не здаецца? здаецца проста пакласці на столік...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    тое, што mappatori, называюць у іх жаргоне "апярэджання ўпырску" на дызель , або "момант запальвання" ў бензін, для фізікаў або інжынераў наземнага абслугоўвання ? сын часу гарэння або часу, каб пік ціску. відавочна, што пасля піка ціску ў цыліндры ціск, не ? скончаны, але апускаецца да моманту выгрузкі.
    мы таксама прымаем гэтыя разлікі з належнай спакойна, якія вынікаюць з патрэб? растлумачыць, у 20 радкоў, тое, што варта цэлых тамоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Ну, але гэтыя разлікі з'яўляюцца зваротныя спасылкі, працуюць заўседы (ці амаль)

Не прэтэндую, вядома, ведаць, усе, тэхнічную разлікі і тэорыі, якія маюць мала падабенства з тымі, з мяне напісаны, але яны падаюцца ў chiarirmi ідэі!
    Дзякуй sergiot, ты зняў шмат сумневаў (і я думаю не толькі мне!) і, асабліва, зэканомілі нямала пакут у маей беднай аўтамабіль!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •